Byt 4 izbový s loggiou 75 m2 po čiastočnej rekonštrukcii v Poprade, sídl. Západ - ODPORÚČAME

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

okres Poprad
Poprad
Partizánska (časť Sídlisko Západ II)
pred 138 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ !!! REALITY TATRY - EXKLUZÍVNE !!!  Ponúkame vám na predaj priestranný 4 - izbový byt s loggiou na sídl. ZÁPAD na ul. Partizánskej v Poprade. Jedná sa teplý a slnečný byt orientovaný na juh a západ obkolesený zeleňou. Výmera bytu je 75 m2. Nachádza sa na 7. NP v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Pozostáva z veľkej obývacej izby s východom na zasklenú loggiou, priestrannej kuchyne, ďalších troch izieb, priestrannej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. Jadro je nové sadrokartonové s dlažbou, obkladom a kompletne novými elektrickými rozvodmi, v obývacej izbe je laminátová podlaha, v  izbách sú pôvodné drevené parkety, v kúpeľni a WC je dlažba, okná sú plastové. Byt sa  vhodný pre klientov ktorý hľadajú byt na prerobenie podľa vlastnej predstavy. Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou - ZŠ, MŠ, potraviny, obchody, kaviareň, MHD, autobusová a železničná stanica a ďalšie. K bytu prislúcha aj pivnica nachádzajúca sa na prízemí domu.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad na tel. čísle 0903 99 30 99

CENA: 147 000,- Eur

Dohodnite si obhliadku ešte dnes a využite túto skvelú ponuku !!!

Realitná kancelária REALITY TATRY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Pri realizácii obchodu prostredníctvom našej realitnej kancelária REALITY TATRY od nás dostávate v konečnej cene nehnuteľnosti kompletný servis vrátane vypracovania zmluvnej dokumentácie, poplatku spojeného s overením podpisov na kúpnych zmluvách ako aj základného poplatku spojeného s podaním návrhu na vklad vlastníckeho práva. 

Naša spoločnosť sa vám pod jednou strechou po vzájomnej dohode postará o najlepšiu možnú hypotéku, nakoľko sme aj zmluvným partnerom spoločnosti Gepard finance, s.r.o., ktorá na trhu pôsobí vyše 12 rokov a patrí medzi jednotku medzi hypotekárnymi špecialistami.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom REALITY TATRY.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Byt 4 izbový s loggiou 75 m2 po čiastočnej rekonštrukcii v Poprade, sídl. Západ - ODPORÚČAME

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.