EXKLUZÍVNE IBA U NÁS:PREDAJ 4-IZBOVÉHO BYTU VO VÝSTAVBE S V DOLNOM MOŠTENCI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
108 m2

Poschodie:  
2. / 2

okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
pred 134 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 105 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pre nášho klienta zabezpečujeme predaj nadštandardného 4 – izbového bytu s veľkou terasou v lokalite Dolný Moštenec. Byt bude súčasťou novostavby rodinného domu, ktorý je citlivo vsadený do nízkopodlažnej zástavby nových rodinných domov pri vstupe do mestskej časti Dolný Moštenec v smere z Považskej Bystrice.

Lokalita tak poskytuje všetku občiansku vybavenosť Považskej Bystrice a zároveň kľudné prostredie prímestskej lokality Dolný Moštenec.

Každý rodinný dom pozostáva z troch bytových jednotiek s vlastným parkovacím státím. Predmetom predaja je 4-izbový byt nachádzajúci sa na vrchnom 2. nadzemnom podlaží, z ktorého priamo vykročíte na veľkú terasu o výmere 62 m2. Komu nestačí vonkajšie parkovacie miesto, má možnosť dokúpenia garáže priamo v suteréne domu.  

Veľkou výhodou projektu je súkromie. Nakoľko sa nejedná o bytový dom a vysokopodlažnú zástavbu, každý vlastník bytu má len dvoch susedov. Rodinný dom nemá spoločné priestory, každý byt má samostatný vstup z exteriéru.   

Byty sú špičkovo technologicky vybavené - lokálna rekuperácia a fotovoltalika. Všetky bytové jednotky tak spĺňajú požiadavky energetickej triedy A0 s nízkymi prevádzkovými nákladmi.

Predpokladaný termín dokončenia – 05/2023.VÝSTAVBA UŽ ZAČALA-PREBIEHAJÚ GEOLOGICKÉ VRTY-viď.FOTKA,

Základné štandardy bytu:

Plocha bytu s terasou: 173,30 m2

Podlahová výmera bytu: 108,30 m2

Výmera terasy: 62 m2    

Cena: 208 000 EUR s DPH

Možnosť dokúpenia pozemku pri rodinnom dome po individuálnej dohode.

Dispozícia bytu: 3 spálne, kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa, samostatné WC s umývadlom, technická miestnosť a chodba. V exteriéri prislúcha k bytu vlastné parkovacie státie (s možnosťou dokúpenia garáže v suteréne domu).

Bytové jednotky sa dodávajú v štandarde holobyt, avšak kúpeľne a samostatné WC budú už v rámci základnej ceny plne dokončené (vrátane obkladov, dlažby a sanity). Terasa je ukončená hydroizoláciu bez finálnej dlažby.  

Pri stavbe budú použité kvalitné materiály - murované a železobetónové priečky, vápenno-cementové omietky s bielou maľovkou, SDK podhľady na stropoch, veľkoformátové okná z izolačného trojskla, dizajnové vchodové dvere, rekuperácia, fotovoltalika, bojler na ohrev teplej vody, podlahové kúrenie (kuchyňa, obývačka, kúpeľňa), stropné infrapanely, elektrické zásuvky a vypínače.Ponúkame Vám aj možnosť dokončenia bytu na kľúč po individuálnej dohode.

V cene je zahrnutý právny servis, odmena RK a radi Vám pomôžeme aj s nájdením najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru.

Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra - Ing. Michal Chalupka, mobil: 0907 453 853, mail: michal.chalupka@likereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.