Na predaj 1 izbový byt, 35 m2 , Považská Bystrica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
35 m2

Poschodie:  
10. / 8

okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
pred 379 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 373 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 1 izbový byt, 35 m2 , Považská Bystrica

RADO Reality ponúka na predaj slnečný, veľký 1 izbový byt v Považskej Bystrici, časť Stred. Dispozícia bytu sa skladá z vstupnej chodby, kúpeľne, toalety, obývacej miestnosti a kuchyne. Z obývacej miestnosti je možný vstup na balkón, vstup na balkón je možný aj z kuchyne, byt má 2 balkóny. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa výmenu plastových okien, plávajúce podlahy, dlažba, radiátory, nová kúpeľňa a toaleta, nová kuchynská linka.

Kúrenie je centrálne, k bytu prináleží pivnica. V byte ostáva nábytok v predsieni a čiastočne zariadená obývačka - obývacia stena. V kuchyni ostáva chladnička, mikrovlnka, kuchynská linka, plynový šporák. Byt je na 8 poschodí z 10 a je v komplet zateplenej bytovke, bezproblémové parkovanie pri bytovom dome.

V okolí sa nachádza komplexná občianska vybavenosť ako obchody, lekáreň, reštaurácia, detské ihrisko a detské centrum, autobusové zastávky, materské a základne školy. Lokalita bytu ponúka výhody kombinácie bývania v tichej a pokojnej lokalite a súčasne centra Považskej Bystrice , čo robí z tejto časti vyhľadávanú a lukratívnu lokalitu pre trvalé bývanie.

V prípade bližších informácii volajte:

Marian Kašuba, M.B.A.

Váš partner v realitách

RADO Reality Group, s.r.o.

M +421911927777| mkasuba@radoreality.sk

Cena : 45 000 eur

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.