PREDAJ - 3 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU, ROZKVET POVAŽSKÁ BYSTRICA, KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
5. / 7

okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulne zrekonštruovaný 3-izbový byt na sídlisku Rozkvet v Považskej Bystrici.

Byt sa nachádza na piatom poschodí sedemposchodového panelového bytového domu s výťahom a malebným výhľadom na okolitú prírodu. Byt je v osobnom vlastníctve s podlahovou plochou 70 m2.

Nehnuteľnosť pozostáva z troch priestranných izieb a príslušenstva, ktoré tvorí kuchyňa, veľkorysá chodba, kúpeľňa, samostatné WC a loggia z kuchyne. K bytu prislúcha pivnica nachádzajúca sa v suteréne bytového domu.

Byt prešiel kompletnou a veľmi vkusnou rekonštrukciou. Vo všetkých izbách sú plastové okná so žalúziami, nové stierky. V celom byte je položená plávajúca podlaha, v sociálnom zariadení keramická dlažba. V chodbe a v spálni je zabudovaná vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru. Menené sú aj interiérové dvere, nové rozvody elektriky. Moderná kuchyňa je po kompletnej renovácii vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi. Loggia je prepojená s kuchynským kútom, čím poskytuje príjemné posedenie a trávenie voľných chvíľ. Je upravená, so zasúvacími skleneným systémom.

Mesačné náklady pre 3 osoby predstavujú 150,- eur + energie. Bytový dom je čistý, udržiavaný, s dobrými medziľudskými vzťahmi.

Byt nevyžaduje žiadne prerábky ani dodatočné investičné náklady, je vhodný na priame nasťahovanie sa. Predáva sa kompletne zariadený štýlovým nábytkom na mieru vrátane elektrospotrebičov (chladnička, mikrovlnka, elektrická rúra, sklokeramická doska, automatická práčka.

Nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva veľký potenciál do budúcnosti. Samotná poloha, dispozícia, orientácia, moderné prevedenie interiéru, nekonfliktné medziľudské vzťahy robia z daného bytu dobrú investíciu. Vhodné pre rodiny s deťmi, alebo pre klientov, ktorí hľadajú pokoj, jedinečnosť a príjemné prostredie.

Odporúčam vidieť!

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 386 589 alebo na e-maile: capliarova.m@bubyreality.sk. ID ponuky: PB1920789 BuBy reality.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.