Priestranný 3-izbový byt v murovanej bytovke v Považskej Bystrici!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
88 m2

okres Považská Bystrica
Považská Bystrica
Odborov
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj veľký 3 izbový byt v murovanej bytovke v Považskej Bystrici! Celková rozloha bytu je nádherných 81 m2 a poskytuje svojmu majiteľovi komfortný priestor na život.

Byt sa nachádza na 2. poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Bytový dom s valbovou strechou je v dobrej kondícií, poctivo postavený z 45 cm hrubých tehiel. Rekonštrukciou prešli rozvody elektriny a osvetlenia, vymenené boli vstupné dvere s elektronickým vrátnikom a okná v spoločných priestoroch. Skontrolovaná bola strecha a pre úsporu nákladov na kúrenie je priestor nad bytom zateplený. Obrovskou výhodou je, že bytovka má vlastnú kotolňu a tiež ohrev TÚV, vďaka čomu sú mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby iba 150 Eur.

V byte prebehla v roku 2013 rekonštrukcia, nájdeme tu bezpečnostné vstupné dvere, vymenené interiérové dvere, plastové okná, nové stierky, podlahy, obnovené elektrické rozvody. Dispozične je byt veľmi dobre riešený - po vstupe cez kvalitné bezpečnostné dvere sa ocitnete v predsieni, vľavo nájdeme spálňu. Ďalej máme priestrannú obývaciu izbu a druhú spálňu. Na pravej strane je kúpeľňa s vaňou a práčkou, WC, a špajza. V zadnej časti sa nachádza kuchyňa so zánovnou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi. Byt je veľmi dobre dispozične riešený, všetky izby sú nepriechodné. K bytu prislúchajú aj dve pivnice (7 + 7 m2). Celú dispozíciu bytu si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=UiJxFp3KiEy

Veľkou výhodou je umiestnenie bytového domu - nemusíte sa obávať pohľadov z oproti stojacich domov, pretože vpredu sa nachádza pekný, zelený park s lavičkami a trávnatými plochami a vzadu za bytovkou máte k dispozícií komfortné vnútorné parkovanie. Športových nadšencov určite poteší susediaci športový areál. Dostupnosť do mesta je rovnako výhodná - približne 10 min chôdzou.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nájdete tu škôlku, základné a stredné školy, gymnázium, obchody, zastávky MHD, športoviská, vlakovú a autobusovú stanicu a mnoho iného. Rodiny s deťmi potešia najmä viaceré detské ihriská a blízkosť prírody. Byt je kúpou voľný a okamžite užívateľný. Ponuka je vhodná pre ľudí hľadajúcich nové bývanie v priestrannom byte s nízkymi nákladmi v dobrej lokalite. Bytový dom nemá vypracovaný energetický certifikát. K dispozícií aktuálny znalecký posudok.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=UiJxFp3KiEy

Cena: 159000 Eur

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Priestranný 3-izbový byt v murovanej bytovke v Považskej Bystrici!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.