Na predaj 3-izbový byt, ul. Janouškova, Prešov, v osobnom vlastníctve

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Prešov
Prešov
Janouškova
pred 265 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 264 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj 3-izbový byt, ul. Janouškova, Prešov, v osobnom vlastníctve.

Byt sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome bez výťahu na 3 posch./ 3. Byt je o výmere 87m2 + 2 x loggia spolu 100m2. K bytu prislúcha pivnica.

Krásny, priestranný 3 izbový zariadený byt je po kompletnej rekonštukcii s klimatizáciou a odhlučnením . Orientácia V-Z. K bytu patrí súkromný oplotený pozemok zo západnej strany s políčkom na pestovanie, minidetským ihriskom, miestom pre relax a grilovačky s priateľmi. K bytu patrí pivnica, podiel na spoločných priestoroch. Byt má samostatné podlahové kúrenie, bojler. Kuchyňa so vstavanými spotrebičmi. Z kuchyne a obývačky je vchod na loggiu. Zo spálne a detskej izby je vchod na loggiu. V byte je samotatná miestnosť, kde je umiestnená práčka a sušička a takžiež police na skladovanie, teda tým sa získava dostatočný úložný priestor. Na chodbe je vstavaná skriňa. WC oddelené od kúpeľne, kúpeľňa disponuje s vaňou a sprchovacím kútom.

Byt sa predáva zariadený.K bytu je možné dokúpiť aj garáž v bytovom dome ( bližšie info na obhliadke ). V okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť: škôlky, školy, obchody, služby, MHD, ihriská. Cena za byt je uvedená bez provízie pre RK. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte realitnú maklérku Ing. Marcelu Jarolímovú na tel. č.: 0905 442 617.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Okná:
Plastové

Na mape: Na predaj 3-izbový byt, ul. Janouškova, Prešov, v osobnom vlastníctve

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.