novostavba bytového domu Solivar - Prešov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m2

okres Prešov
Prešov
Solivar
pred 347 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 339 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BYTOVÝ DOM „PANSKY RADEK“

Bytový dom „Pansky radek“ je situovaný v centre mestskej časti Prešov-Solivar a to v blízkosti kostola sv. Jána Krstiteľa, reštaurácie Šport a tiež areálu Plaza beach resort. Projekt je tvorený bytovým domom, dvojgarážou, veľkou terasou, parkovacími miestami a uzavretým dvorom plným zelene a relaxačného priestoru len pre jeho obyvateľov. Bytový dom ponúka všetko pre pohodlný a praktický život a predstavuje ideálnu kombináciu pekného bývania, dostupnosti služieb, súkromia a vzdialenosti do centra mesta.

Bytový dom je vsadený do existujúcej zástavby rodinných domov. Je vytvorený rekonštrukciou jestvujúceho historického domu a prístavbou novej časti.

Pri návrhu dispozičného riešenia bytov sa kládol dôraz na praktické usporiadanie priestoru a architektúru s dostatkom prirodzeného svetla. Samozrejmosťou je aktuálny technický a energetický štandard bytov.

Bytový dom ponúka šesť bytov rôznych dispozičných riešení a rozmerov. K dispozícií budú 1, 2 a 4 -izbové byty s unikátnymi pohľadmi na historickú časť Solivaru.

Keďže sa projekt bytov v tomto čase ešte dá zmeniť, je možné riešiť aj samostatný mezonetový 5-izbový byt s vlastnou dvojgarážou, pivnicou, veľkou terasou a vlastným dvorom. Potom by boli k dispozícii ešte dva 2-izbové a dva 3-izbové byty.

Projekt ponúka 6 parkovacích miest vonkajšieho státia a dve miesta v garáži. Uzavretý dvor bytového domu bude prístupný iba pre jeho obyvateľov. Vytvoril sa tak ideálny priestor pre trávenie voľného času, oddych a zábavu pre vás a vaše deti.

Bytový dom s uzavretým súkromným dvorom v Soľnej Bani, historickej časti krajského mesta spája históriu, prírodu a exkluzívnu lokalitu na bývanie v susedstve kostola sv. Jána Krstiteľa, obchodov, reštaurácie Šport a v blízkosti areálu Plaza beach resort.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.