Ponúkame na predaj 4,5 izbový byt v Prešove po kompletnej rekonštrukcii.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

okres Prešov
Prešov
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4,5 izbový byt po kompletne zrekonštruovaný nadštandardný byt s loggiou Skečov.

Úžitková plocha: bytu je 90m2 + loggia 4m2, murovaná pivnica 1/3, drevená pivnica -1. Orientácia bytu: východ (spálňa, detska-1, detska-2 ) západ (obývacia izba, izba - jedáleň , kuchyňa ),

Vlastníctvo: osobné a BEZ tiarch.

V byte bola realizovaná precízna kompletná rekonštrukcia pred 2 rokmi všetkých stavebných a technických častí bytu, (vrátane všetkých stien, podláh, rozvodov), byt je ladený v modernom štýle s kvalitnými novými spotrebičmi , komplet dokumentácia -nový elektricky certifikát.

Prebudovanie celej kompozície bytového jadra,moderný WC, nová kuchynská linka vyrobená na mieru - Slovenský výrobca, - plastové okná s žalúziami, - vini-lova podlaha s parozabranou v celom byte – položená v celosti v celom byte (jednoliata, bez priechodov, - vstavané skrine , - bezpečnostné vchodové dvere (Sherlock), paro a hydroizalačne prace proti vytopeniu. Okrem toho za účelom šetrenia centrálnej teplej vody v byte je nový elektrokotol, inštalácia klímy do každej izby, výmena zábradlí na loggii, elektrospotrebiče väčšinou Made in Germani.

Celkové náklady na bývanie pre 4 osoby / 200€, Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný/ revitalizovali, - nová strecha, zaplatený obvodový plášť (energetický certifikát triedy B), - kompletne zrekonštruovaný vchod do domu (vrátane schránok a schodov), - nové rozvody vody, kanalizácie - výťah Výhodou bytu je jeho kompletne zrekonštruovaný stav s možnosťou okamžitého bývania bez nutnosti realizácie akýkoľvek tých najmenších stavebných úprav a nábytkový buď textilných nákupných zbytočnosť. Ďalšou významnou výhodou bytu sú nízke mesačné náklady vzhľadom k veľkosti bytu. Bonusom je kompletná občianska vybavenosť (ZŠ, MŠ, MHD, nákupné stredisko hneď oproti bytu, potraviny, zdravotné stredisko , polícia a lekáreň) Lokalita najvyhľadavajšia v Prešove.

ROZLOHA BYTU:

CENA: je pevná 270 000,- EUR s kompletným zariadením.

Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí.

Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny.

V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle: 0948208580

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.