Na predaj 3,5 izbový byt, Višňová, Prešov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

okres Prešov
Prešov
Višňová
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3,5 izbový byt + loggia, vo vyhľadávanej časti sídliska Sekčov na ulici Višňová, Prešov. Byt sa nachádza na ideálnom 5 poschodí kde východná časť bytového domu je s výhľadom do prírody. Bytový dom je zateplený, nová strecha, nové rozvody v stupačkách, plastové vstúpne dvere, nové schránky, nový výťah, plastové okná na schodišti...Byt má priestrannú chodbu, ako aj kuchyňu s novou kuchynskou linkou a barovým pultom, v cene sú aj spotrebiče: vstavaná multifunkčná rúra, varný plynový panel, digestor a chladnička, jedna izba + pól izba má vstup z chodby, kde sa s chodby vstupuje aj do obývacej izby a následne do spálne. Z obývacej izby je vstup na loggiu ktorá je dostatočne priestranná. Vstup do bytu : bezpečnostné pancierové - protipožiarné dvere, podlahy keramická dlažba okrem spálni. Jadro je v pôvodnom udržiavanom stave, okná pôvodné. V byte taktiež ostáva obývacia stena , rozkladacie pohovky, jedálenský stôl + 4 stoličky, skriňa v predsieni, 4 barové stoličky k pultu v kuchyni, policové steny v izbe a pól izbe. Pred bytovým domom sa nachádza dostatok parkovacích miest, v zadnej časti ihrisko, školy, škôlky, MHD zastávka a veľa zelene ako asi v jednej z mála časti Prešova bohatá príroda pod na ktorú je dovidieť až pod časť Šalgovik . Byt bude voľný 30.9.2019.

Obchody a služby: Potraviny Fresh, Karmen, Lidl, ZOC MAX zoc-max.sk, Hornbach, OC Eperia, ZOC Koral zockoral.sk - CBA, reštaurácie a kaviarne, hotely, pizzerie, McDonald’s, ručná autoumývareň, poliklinika Pro Care - Sekčov, voľný čas - Kapušanský hrad, Zbojnický hrad, ZOC Koral - Safari park, Laser game zockoral.sk, City Gym (Max Prešov) citygym.sk, Aquapark Delňa aquaparkpresov.sk, cyklistický chodník,

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Na predaj 3,5 izbový byt, Višňová, Prešov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.