Iba u nás ! Na prednaj nadštandardný byt na Snečnom Nábreží v Prievidzi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

okres Prievidza
Prievidza
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj exkluzívny priestranný 2 izbový byt v Prievidzi na Slnečnom Nábreží. Samotný bytový dom je postavený v nádhernom a kľudnom prostredí pri rieke NItra s úžasným výhľadom. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, MHD ako aj obchody a reštaurácia. Pri výstavbe bytového domu boli použité moderné stavebné materiály, ktoré zaručujú nízke mesačné náklady na bývanie. Samotný byt sa nachádza na 4 nadzemnom podlaží. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC , kúpeľne, veľkej spálne, priestrannej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a nádhernej velikánskej terasy s výhľadom na rieku Nitra a pohorie Magura. V celom byte ako aj na terase sú použite veľmi vkusné a kvalitné materiály. V obývacej izbe dominuje moderná kuchynská linka ako aj plne funkčný krb. Na nádhernú terasu je možné vyjsť cez balkónové dvere z obývacej izby ako aj zo spálne.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu a základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.