Na predaj 3 izbový byt Prievidza, 72 m², 6.p./7.p., Na karasiny, Prievidza

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
6. / 7

okres Prievidza
Prievidza
Na Karasiny
pred 138 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 115 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Prievidzi – Sever na Ul. Na karasiny o úžitkovej ploche 72 m2. Byt je umiestnený na 6. poschodí (zo siedmich) panelového bytového domu.

Byt je po rekonštrukcií. Pozostáva z dvoch nepriechodných izieb (spální), obývacej izby, kuchyne s lodžiou a príslušenstva, ktoré tvorí chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC a pivnica nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. Lodžia je so zasklením.

Pri rekonštrukcií bytu sa nezabudlo na inštaláciu klimatizácie, ktorá je s tepelným čerpadlom a tým umožňuje počas zimy kúrenie a počas leta chladenie – riadenie aj na diaľku. VSTAVANÉ ZARIADENIE V CENE BYTU !!! (kuchynská linka, el. rúra, plynový sporák, obývacia zostava, vstavané skrine v chodbe a v spálni)

Bytový dom je zateplený. Byt je orientovaný na dve svetové strany. Izby (spálne) sú na sever, obývacia izba a kuchyňa sú orientované na na južnú svetovú stranu. V dosahu kompletná občianska vybavenosť. Parkovacie plochy verejné pre vlastníkov bytov pred domom.

Možnosť financovania aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. Vybavenie hypotekárneho úveru v cene.

Bližšie informácie o ponuke 3 izbový byt Prievidza, ako aj o možnostiach rezervácie môžete získať na telefónnom čísle +421 917 203 203 alebo nás kontaktujte prostredníctvom kontaktného formuláru.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Na predaj 3 izbový byt Prievidza, 72 m², 6.p./7.p., Na karasiny, Prievidza

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.