Na predaj luxusne prerobený zariadený 3 izbový byt v Prievidzi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

okres Prievidza
Prievidza
Makovického Ulica
pred 220 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 218 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nadštandardne prerobený 3 izbový byt pre náročných klientov. Byt sa nachádza v Prievidzi vo veľmi vyhľadávanej , lukratívnej a tichej časti sídliska Sever . V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, MHD ako aj obchody a reštaurácia. Byt sa nachádza na 5 poschodí. V samotnom byte sa nachádza lodžia. Byt prešiel rozsiahlou , veľmi kvalitnou , vkusnou a detailnou rekonštrukciou. Sú vymenené všetky plastové okná ako aj balkónové dvere a kompletne vymenené všetky rozvody, elektrika, voda, kúrenie a odpady. Vo všetkých izbách je znížený sadrokartónový strop, a nové omietky na všetkých stenách. Všetky interiérové dvere sú nové spolu s obložkovými zárubňami. V byte je veľmi vkusná a kvalitná plávajúca podlaha , ktorá korešponduje s doplnkami v byte . V byte sa nachádza vstupná chodba, veľká obývacia miestnosť , kuchyňa, v ktorej dominuje moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi , vyrobená na mieru. Sú tu 2 spálne. WC je so zabudovaným záchodom , spojené s kúpeľňou, ktorá je prerobená s vkusom. Všetky použité materiály počas prerábky sú veľmi kvalitné. Byt je určený pre náročným klientom, ktorí si chcú užiť krásny a vkusne prerobený moderný byt s nádherným výhľadom.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. Cena 89 900 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj luxusne prerobený zariadený 3 izbový byt v Prievidzi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.