Krásny slnečný byt mesta Prievidza

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
3 m2

Poschodie:  
1. / 1

okres Prievidza
Prievidza
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 93 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny slnečný 3 izbový byt v tichej lokalite v Prievidzi v okrajovej časti Kúty , jeho rozloha je 96,65m2.

Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome so štyrmi bytmi na prvom poschodí. Bytovka prešla rekonštrukciou. Byt je taktiež po čiastočnej rekonštrukcii, má plastové okná, plávajúce podlahy, dlažbu.

V byte ostáva pekná kuchynská linka so stavanou umývačkou, elektrickým sporákom a varnou doskou,. V kuchyni sa nachádza aj komora. Kúpeľňa je s vaňou a vedľa sa nachádza samostatné WC.

Vykurovanie je elektrické, je možnosť vykurovať aj drevom v prípade rekonštrukcie. Náklady na bývanie pre 3 ľudí 230eur mesačne. K bytu sú 4 pivnice s veľkosťou 10m2/každá/ kde je možnosť si spraviť malú dielňu .

Bytovka je tehlová ,zateplená. Vo dvore bytovky, ktorá je oplotená sú záhradky, ovocné stromy, je možnosť si postaviť vlastný altánok. Prístrešok na garáž po dohode so spoluvlastníkmi bytovky. Parkovanie možné aj vo dvore alebo pred bránou. V blízkosti sa nachádza rieka Nitra pre milovníkov rybárčenia. Platba možná len v hotovosti. Byt je voľný 3mesiace od kúpy bytu. V prípade záujmu volajte 0917851378 alebo píšte na email peter.sulaj@alfareality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.