Na predaj 2 izbový bezbariérový byt v PD na Lúčnej po kompletnej rekonštrukcii

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

okres Prievidza
Prievidza
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 98 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 2 izbový byt v Prievidzi vo veľmi vyhladávanej , lukratívnej a tichej časti blízko centra na Lúčnej ulici , obklopený stromami a zeleňou. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, MHD ako aj obchody a reštaurácie. Bytový dom prešiel v posledných rokoch rozsiahlou a veľmi kvalitnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala odizolovanie a zateplenie strechy, zateplenie celého obvodového plášťa s novou fasádou, zrekonštruované všetky spoločné priestory, dlažby, schody, omietky na stenách ako aj vchodové dvere a celkové osvetlenie. Samotný byt sa nachádza na prizemi bytového domu zo štyroch poschodí . Byt prešiel v roku 2019 kompletnou a veľmi vkusnou rekonštrukciou. Pri rekonštrukcii boli vymenené všetky plastové okná ako aj vchodové bezpečnostné dvere. V byte sú všetky stropy znížené sadrokartónom v ktorom sú osadené bodové svetlá. Na všetkých stenách sa nachádza nová omietka . Jadro bolo nanovo vymurované. pričom WC je oddelené od kúpeľne v ktorej sa nachádza rohový sprchový kút . V kúpeľni aj WC je nový keramický obklad ako aj dlažby. Počas rekonštrukcie bola v byte vymenené všetky rozvody, elektrika, odpad a voda. V kuchyni je nová kuchynská linka. V celom byte je na zemi položená vkusná plávajúca podlaha. Byt je voľný ihneď a po dohode s majiteľmi možnosť ponechania časti zariadenie bytu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.