Exkluzívne! Predaj 3 - izbový byt s celkovou výmerou 82m2 v tichej lokalite na Starom sídlisku v

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

okres Prievidza
Prievidza
D.Krmana
pred 253 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 245 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3 - izbový byt v pôvodnom stave, v tichej lokalite na ulici D. Krmana v Prievidzi. Byt má celkovú výmeru 82 m2 ( 71 m2 byt + 11 m2 pivnica) a nachádza sa na poschodí 2/2 v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Strecha je sedlová. V rámci rekonštrukcie bytového domu boli okrem výmeny škridly a zateplenia strechy vymenené aj všetky zvislé potrubia v stupačke. K bytu prislúchajú dve menšie a jedna veľká murovaná pivnica s výmerou 11 m2, nachádzajúce sa v suteréne. Orientácia bytu je východ/západ, na východnú stranu sú situované obytné izby a na západnú stranu kuchyňa, chodba a WC. Byt je v pôvodnom stave, ale je čistý a veľmi zachovalý. Vymenené sú iba plastové okná na západnej strane bytu. Kúrenie je ústredné. V byte sa nachádza aj prípojka na internet. Celkové náklady na bývanie, vypočítané na dve osoby, sú 150 € plus energie. Veľkou výhodou je bezproblémové verejné parkovanie a tiché prostredie. V blízkosti je materská a základná škola, prípadne autobusová zastávka. A najväčšie benefity tejto nehnuteľnosti? Byt je v tichej lokalite, okamžite k dispozícii, obývateľný aj v tomto stave, prípadne pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V prípade záujmu je v cene nehnuteľnosti aj zariadenie bytu. Cena bytu je 75 000 €.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Exkluzívne! Predaj 3 - izbový byt s celkovou výmerou 82m2 v tichej lokalite na Starom sídlisku v

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.