Iba u nás. Kompletne prerobený 2 izbový byt v Prievidzi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
1. / 6

okres Prievidza
Prievidza
J.Francisciho
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 238 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný 2 izbový byt v Prievidzi vo veľmi vyhľadávanej , a tichej okrajovej časti sídliska Zapotôčky, obklopený stromami a zeleňou. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť, MŠ, ZŠ, MHD ako aj obchody a reštaurácie. Bytový dom prešiel v posledných rokoch rozsiahlou a veľmi kvalitnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala odizolovanie a zateplenie strechy, zateplenie celého obvodového plášťa s novou fasádou.Samotný byt sa nachádza na prvom poschodí z piatich. V byte sa nachádza aj priestranná uzavretá lógia. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou a veľmi vkusnou rekonštrukciou. Pri rekonštrukcii boli vymenené všetky plastové okná ako aj balkónové posuvné dvere. Na všetkých stenách sa nachádzajú nové omietky . Jadro bolo nanovo vymurované. pričom WC je oddelené od kúpeľne . V kúpeľni aj WC je nový keramický obklad ako aj dlažby. Počas rekonštrukcie bola v byte vymenené všetky rozvody, elektrika, odpad a voda. V byte ostávajú novému majiteľovi aj dve vstavané skrine. V celom byte je na zemi položená vkusná plávajúca podlaha. Cena 61 900 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Iba u nás. Kompletne prerobený 2 izbový byt v Prievidzi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.