Na predaj exkluzívny 1 izbový byt v Calvin Residence

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

okres Prievidza
Prievidza
Sklenárska
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 96 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame pre náročného klienta 1 izbový moderný byt vo výnimočnom objekte Calvin Residence v Prievidzi na ulici Sklenárskej. Objekt je samostatne stojaci moderný bytový dom na privátnom uzavretom pozemku s parkovacím miestom prislúchajúcim k bytu. Calvin Residence je postavený vo veľmi tichej a vyhľadávanej časti Starého sídliska v Prievidzi. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako aj kúpeľné mesto Bojnice , ktoré je dostupné pár minút na pešo cez mestský park . Realizácia tohto výnimočného projektu bola ukončená začiatkom roku 2022. Boli tu použité najmodernejšie materiály, ktoré zabezpečia nadštandardné bývanie. Prístup do bytového komplexu je z dvoch strán , z dôvodu možnosti parkovania za objektom. Nachádza sa tu moderný bezpečný výťah.

Ponúkaný byt sa nachádza na poschodí. Byt je svetlý a priestranný s veľkým balkónom. V byte je podlahové kúrenie prekryté s veľmi vkusnou a odolnou plávajúcou podlahou. Toaleta je spojené s kúpeľňou, kde sú použité kvalitné a moderné keramické obklady. K bytu je možné dokúpiť aj parkovacie miesto za cenu 14000 euro. Byt je kompletne vybavený ako je vidieť na foto. Sú tu osadené luxusné úsporné moderné led svietidlá. V Kuchynskej časti je na mieru vyrobená moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi s najnižšou energetickou triedou , kde nechýba skrytý digestor, sklo keramická varná platňa , rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou a umývačkou riadu. Pri kuchynskej linke je veľkí kuchynský ostrovček kombinovaný s jedálenským stolom. V obývacej a spálňovej časti sa všade nachádza nábytok vyrobený na mieru so sklopnou manželskou posteľou. Ako úložný priestor je vstavaná skriňa Vo vstupnej časti bytu.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj exkluzívny 1 izbový byt v Calvin Residence

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.