Na predaj nanovo zrekonštruovaný 3 izbový byt I. Krasku Prievidza

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
3. / 4

okres Prievidza
Prievidza
I.Krasku
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj nanovo zrekonštruovaný 3 izbový byt na Ul I. Krasku Zapotôčky Prievidza. Byt o úžitkovej ploche 64m2 sa nachádza sa na 3. poschodí zo 4 s výťahom. Rekonštrukcia z roku 2021. Na podlahe v chodbe a v kuchyni bola použití veľkoformátová gresová dlažba s imitáciou mramoru, ktorú dopĺňa v kuchyni zástena na kuchynskej linke. V izbách veľkoplošné laminátové podlahy.

Súčasťou kuchynskej linky sú vstavané spotrebiče ako el. rúra, indukčná varná doska s odsávačom pár a nechýba umývačka riadu. Chladnička je voľne stojaca. V cene bytu je zahrnuté aj zariadene, ktoré môžete vidieť na fotografiách: v detskej izbe sa na mieru vyhotovený nábytok s hravým detským dizajnom. V spálni manželská posteľ, pričom nechýba vstavaná skriňa. V chodbe pri vstupných dverách sa nachádza vešiaková zostava a vstavaná skriňa. V obývacej izbe sektorový nábytok. Na okne v obývacej izbe, ktorá je orientovaná na južnú svetovú stranu je exteriérová elektrická žalúzia.

Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom. K bytu patrí pivničná kobka. Cena 104 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno

Na mape: Na predaj nanovo zrekonštruovaný 3 izbový byt I. Krasku Prievidza

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.