Na predaj priestranny 1 izb. byt v novej bytovke v prevedení novostavba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

okres Prievidza
Prievidza
Átriová
pred 199 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 189 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny jednoizbový byt s veľkou kuchyňou. Samotný byt sa nachádza v úplne novo - zrekonštruovanom 7 poschodovom bytovom dome na Átriovej ulici v Prievidzi oproti hypermarketu TESCO a Korzo . Bytový dom prešiel v roku 2017 a 2018 kompletnou a veľmi rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala odizolovanie a zateplenie strechy, ako aj celého obvodového plášťa s novou veľmi vkusnou fasádou, v dome je úplne nový bezpečný výťah, plastové okná vybavené trojsklom, je tu kamerový systém vo vonkajších tak aj vo vnútorných priestoroch , úplne nové všetky rozvody, ako aj dátové . V spoločných priestoroch sú všade nové omietky, nová podlahová krytina na chodbách ako aj na schodoch, sú tu nové bezpečné vchodové dvere, a nové pivničné priestory. V okolí bytového domu je komplexná občianska vybavenosť , OC Korzo, Tesco, Pošta, Uniklinika, školy, škôlka ako aj MHD. Byt je o rozlohe 37m2 . Nachádza sa na piatom poschodí a je orientovaný smerom na východ , čo je veľká výhoda v letných horúčavách , kedy je v byte príjemná klíma. Byt je kompletne vybavený, zariadený a pripravený na nasťahovanie, sú tu všade nové plávajúce podlahy, interiérové dvere, protipožiarne vchodové dvere, kuchynská linka, svietidlá, sanitárne vybavenie a dátová zásuvka. Byt je mimoriadne vhodný pre seniorov, mladé rodiny, dochádzajúcich pracujúcich. V prípade záujmu o investíciu a následný prenájom bytu pre Vás zabezpečíme komplexnú správu prenajímanej nehnuteľnosti - plynulé obsadenie a správu bytu, aby ste nemali ďalšie starosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj priestranny 1 izb. byt v novej bytovke v prevedení novostavba

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.