Na prenájom 1 izbový byt na 4 poschodí v Prievidzi s balkónom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

okres Prievidza
Prievidza
Átriová
pred 252 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 247 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 1 - izbový, novo-zrekonštruovaný plne zariadený byt v Prievidzi na ulici Átrivá, oproti hypermarketu TESCO. Byt s rozlohou 36 m2 sa nachádza na 4 poschodí v 7 - poschodovom zateplenom bytovom dome s výťahom. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, má nový výťah, plastové okná (3-sklo), kamerový systém. K bytu prislúcha aj pivnička. Vstup do vchodu je cez elektronického vrátnika. mesačné nájomné je 330 Euro , elektrika sa platí zvlášť . Prípadné preplatky (teplo, voda...) budú nájomcom vrátené na základe ročného vyúčtovania. Pri preberaní bytu sa platí 1. nájomné , depozit vo výške 330Euro a rezervačná záloha tiež vo výške 330 Euro. Preferujú sa osoby so záujmom o dlhodobý prenájom a dôchodcovia. Domáce zviera je povolené so súhlasom majiteľa. K dispozícii je prípojka na internet a káblovú televíziu . Byt sa dá prenajať aj s práčkou. Byt je voľný ihneď.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na prenájom 1 izbový byt na 4 poschodí v Prievidzi s balkónom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.