PREDAJ 3 izbový byt, 74 m2 ul. Š. Králika PRIEVIDZA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
4. / 7

okres Prievidza
Prievidza
Š.Králika
pred 280 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 242 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Originálny výsledok .

Atypický priestor, intenzívne kontrasty a originálne nápady – tak by sa dal charakterizovať 3- izbový byt na 4. poschodí o rozlohe 74 m2.

Majitelia bytu mali jasnú predstavu o vytvorení útulného moderného bývania s nádychom provence štýlu s dynamickými prvkami. Vytvorili pocit harmonického pohodlia s perfektnou kombináciou gresovej dlažby, dreva a vinylových tapiet s abstraktnými vzormi . Celkový dojem výrazne ovplyvnili unikátne dizajnérske prvky, ktoré tvoria základ bytu a sú cítiť v každom kúte celého priestoru. Pocit jedinečnosti vstupuje do hry už pri vstupe do bytu. Uvíta Vás stena obložená dekoračnou vinylovou tapetou, ktorá výrazne ovplyvnila vzhľad celej vstupnej chodby, ktorá je prepojená s obývacou izbou a zároveň vytvára hranicu medzi kuchyňou a oddychovými miestnosťami . Vstavané skrine, drevené interiérové dvere , plávajúce podlahy s gresovou dlažbou tvoria veľmi inšpiratívnu hru s celým priestorom. Dynamika, ktorá Vás víta v každej miestnosti, naopak ponúka veľkorysý priestor, ktorému nechýba čaro intimity a atmosféra, do ktorého počas celého dňa prenikajú slnečné lúče cez plastové okná a balkón. Ďalším zaujímavým prvkom sú špeciálne bloky kde sú umiestnené úložné priestory, práčka a technické časti bytu. Kuchynská linka pôvabne zapadla do celkového farebného konceptu interiéru. Jedáleň svojim štýlom nadväzuje ako farebnosťou tak aj atmosférou na celkový priestor v byte a kuchynskú linku. Pohodlie na relax nájdete aj v kúpeľni a toalete, ktoré sú od seba oddelené a tak poskytujú súkromie. Majiteľom sa podaril vytvoriť nádherný priestor, ktorý prekypuje originálnymi nápadmi s nevšednými priestormi, ktorý je pre mnohých z Vás zdrojom inšpirácie.

Zatiaľ čo väčšina z Vás očakáva tradičný vzhľad bytu ,táto nehnuteľnosť vďaka prírodným materiálom ,abstraktným tapetám s originálnou farebnosťou a výraznou štruktúrou, pôsobí na rozľahlý priestor prívetivo ako aj celá atmosféra celého bytu a právom si nesie titul vysnívané bývanie .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Elektrický prúd:
220V
Káblová TV:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: PREDAJ 3 izbový byt, 74 m2 ul. Š. Králika PRIEVIDZA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.