Zrekonštruovaný 3 izb. byt, Zapotočky 72m 2 UL. Ľ. Ondrejova Prievidza

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
1. / 7

okres Prievidza
Prievidza
Ľ.Ondrejova (Časť Píly)
pred 198 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vaša Realitná vám ponúka na predaj zrekonštruovaný trojizbový byt s lodžiou vo vyhľadávanej časti sídliska Zapotočky , presnejšie na ul. Ľ. Ondrejova

Lokalita:

Byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome v TOP lokalite sídliska Zapotôčky, ktorá ponúka svojou polohou kompletnú občiansku vybavenosť /obchody, potraviny lekáreň, MHD, škola, škôlka, pošta,/ v dostupnej blízkosti nákupné centrá. Presnejšie sa byt nachádza na Ul. ľ. Ondrejova. V rámci dvoru bytového domu pribudlo nové, moderné detské ihrisko, čo určite ocenia rodiny s deťmi, nové chodníky, asfaltová cesta.

Bytový dom:

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Zateplenie obytného domu sa uskutočnilo v r. 2015. Následne bola vymenená strecha a plastové okná v celom vchode.

Byt:

Nachádza sa na 1. poschodí zo 7 bytového domu s výťahom. Prešiel kompletnou rekonštrukciou jadra, kúpeľne, komplet všetkých rozvodov v byte. Okná v byte sú plastové, súčasťou okien sú vertikálne žalúzie. Ďalej sú tu položené plávajúce podlahy, keramické obklady, dlažba, omietky, nová kuchynská linka. Osadené sú vstupné protipožiarne bezpečnostné dvere. V byte sú sadrokartónové podhľady, stierky. Kúpeľňa je po rekonštrukcii, s kvalitným sprchovacím kútom. WC je samostatné – geberit. Byt má aj presklenú lodži. Izby sú orientované do dvoch svetových strán, sever a ju. K bytu patrí pivnica v spoločných priestoroch bytového domu.

Výhody:

TOP lokalita ,

zrekonštruovaný byt

slušní susedia čistý vchod

možnosť okamžitého bývania bez prerábky vzhľadom na súčasný stav

Byt je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Možné financovanie aj prostredníctvom hypotekárneho úveru. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel. 0915 756 855, 0903 021 002, alebo vám ich môžeme poskytnúť na adrese Vaša Realitná s. r. o., Prievidza, Hviezdoslavova 3 /bývalá budova “C” Priemstavu, vchod vedľa lekárne/.

Spoločnosť Vaša Realitná je realitná kancelária pôsobiaca na Hornej Nitre - v meste Prievidza. Sme profesionálna, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť disponujúca dlhoročnými skúsenosťami v oblasti realít s cieľom maximalizovať Vašu spokojnosť. Náš profesionálny tím poskytuje komplexné služby v oblasti realít. Špeciálne sa zameriavame na predaj, kúpu a prenájom bytov, domov, pozemkov, podnikateľských objektov a investície do nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Zrekonštruovaný 3 izb. byt, Zapotočky 72m 2 UL. Ľ. Ondrejova Prievidza

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.