Exkluzívny trojizbový byt Sídlisko Mládež-Prievidza

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

Poschodie:  
2. / 4

okres Prievidza
Prievidza
M.Mišíka
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 95 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

MAXA REALITY Vám ponúka na predaj exkluzívny trojizbový byt vo vyhľadávanej lokalite sídliska Mládež. Ak hľadáte miesto na život, kde sa kombinuje mestský štýl bývania spolu s možnosťami využívať všetky benefity pokojného bývania je tento byt určený práve pre Vás. 

Byt je o rozlohe 57m2 a nachádza sa na 2 poschodí zo 4. Bytový dom prešiel rekonštrukciou.

Byt je krásne zariadený a pripravený nájsť nových šťastných majiteľov. Prešiel kvalitnou, úplne novou rekonštrukciou dokončenou v roku 2022, kde bola taktiež menená dispozícia. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kde sa nachádza šatniková skriňa. Nájdeme tu priestrannú spálňu a šatnik o rozlohe 3m, druhú izbu, pripravenú na využitie podľa vlastného uváženia - detská izba, pracovňa či hosťovská izba. Následne vstúpime do kúpeľne nájdeme tu dizajnové kvalitné materiály obkladov a dlažby. Kúpeľňa disponuje sprchovým kútom, ktorý očarí svojím prevedením. Toaleta je oddelená. Následne vstupujeme do kuchyne, plne vybavenej zabudovanými spotrebičmi - el. rúrou, mikrovlnnou rúrou, indukčnou varnou doskou, zabudovanou umývačkou riadu a taktiež zabudovanou chladničkou a mrazničkou. Dominantou bytu je denná časť - obývacia izba spojená s kuchyňou s jedálenskou časťou. Každý priestor sa využil efektívne a tým sa vytvoril jednotný priestor. 

V cene bytu máme už zahrnuté zariadenie ako napr. stôl so stoličkami, gauč, TV zástena, konferenčný stolík, vstavné skrine, vešiaková stena, svietidlá, dizajnové doplnky tak ako možno vidieť na fotkách.

Obhliadky sú možné od 23.05.2022.

Cena 107 990 €

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 715 053 alebo na e-maile: veronikaprockova@maxareality.sk. ID ponuky: 24605

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Exkluzívny trojizbový byt Sídlisko Mládež-Prievidza

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.