VIDEO - 4i MEZONET, 142m2 priamo v centre mesta s POCITOM DOMOVA!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
142 m2

Poschodie:  
3.

okres Púchov
Púchov
pred 184 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 179 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

B10 Vám VÝHRADNE ponúka na predaj nádherný 4 izbový kompletne zariadený mezonet, s úžitkovou plochou 142 m2, ktorý sa nachádza na 3.poschodí v TEHLOVOM bytovom dome v centre mesta Púchov na ulici Moyzesova.

Dispozícia bytu je ideálne rozdelená na dennú a nočnú časť:

DENNÁ ČASŤ – prízemie: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, priestranná kuchyňa so špajzou, s jedálňou s balkónom a veľkolepou obývacou izbou

NOČNÁ ČASŤ – poschodie: kúpeľňa s WC, veľkorysá spálňa so šatníkom a balkónom, detská izba a druhá detská izba s balkónom.

K bytu prislúcha pivničná kobka priamo na poschodí. Obrovským bonusom je, že byt má vlastné kúrenie, čo zaručuje nízke mesačné náklady.

Perfektná poloha, kvalitné TEHLOVÉ steny, elektrický krb v obývačke, klimatizácia v obývačke a v detskej izbe, zariadenie a zladenie interiéru v byte vytvárajú doslova harmonickú rodinnú atmosféru s pocitom POKOJA a DOMOVA.

Výhody: S parkovaním nebudete mať najmenší problém, pretože k bytu je možné zakúpiť si dvojgaráž /39 m2/, ktorá sa nachádza v suteréne domu – čo je v tejto dobe – kedy je problém v meste s parkovaním VEĽKOU a neoceniteľnou VÝHODOU!

Môj tip: Výnimočné bývanie doslova v centre diania! IDEÁLNE pre náročného, mladého a aktívneho klienta. Byt, ktorý si pre charizmu a rodinnú atmosféru okamžite zamilujete! A keďže sa predáva zariadený, stačí si doniesť papučky a môžete bývať 

ODPORÚČAM VIDIEŤ!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0949 833 900

ID: 82015

Cena: 197000 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
3
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.