Prenájom 2 izbový byt s predzáhradkou v Rovinke

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

okres Senec
Rovinka
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava Vám ponúka

na prenájom 2 izbový byt v novostavbe na Broskyňovej ulici v obci Rovinka, okres Senec. Ešte v ňom nikto nebýval, je úplne nový.

Tento nádherný byt je situovaný na prízemí, s krásnou súkromnou predzáhradkou, máte pocit že ste v dome a pritom máte bezstarostné bývanie. Je tam nasadený olivovník a dodáva celej predzáhradke pocit že ste na dovolenke v subtrópoch. Večer vás očaria svetielka ktoré sa počas dňa nabíjajú. Je to ideálne miesto pre milovníkov slnka a romantiky a krásnych večerov strávených na priestrannej terase, kde môžete grilovať, čítať knihy alebo pozorovať hviezdy a pritom mate až neobvyklé súkromie na to, že ste stále len v bytovom dome.

Úžitková plocha je 52 m2, výhodou je parkovacie státie v suteréne bytového domu čo zaručí, že sa vždy dostanete suchou nohou až domov!

Dispozícia bytu: vstupná chodba z ktorej sa vchádza do priestrannej kúpeľne, ktorá disponuje vaňou, toaletou a práčkou, dennú časť tvorí svetlá obývacia izba spojená s jedálenským kútom, moderná kuchyňa s množstvom úložného priestoru. Samostatná spálňa ponúka dostatok priestoru pre pokojný spánok či úložný priestor. Zo spálne a aj z obývačky sa môžete dostať do predzáhradky, ktorá obsahuje záhradný nábytok na romantické večere vonku pri vínku a sviečkach.

Vybavenie: byt ponúka úplne nové (ešte nerozbalené) zariadenie – nová manželská posteľ s úložným priestorom vrátane kvalitného matraca, šatníková skriňa, žalúzie na všetkých oknách, v obývačke sa nachádza nová sedačka s konferenčným stolíkom, jedálenský stôl so stoličkami, kuchyňa je vybavená, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická varná doska, digestor. Kúpeľňa disponuje luxusnou vaňou , práčka, atď. Bezpečie zaručia kvalitné protipožiarne bezpečnostné dvere.

Parkovanie: vyhradené jedno parkovacie státie v garáži bytového domu.

Cena prenájmu : 690 € + 130 € energie (voda, elektrika, kúrenie).

Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 1x depozit vo výške 820 €, 1x provízia realitnéj kancelárii

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Prenájom 2 izbový byt s predzáhradkou v Rovinke

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.