2 IZBOVÝ APARTMÁN S VÝHĽADOM NA JAZERO HRABOVO - RUŽOMBEROK

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

okres Ružomberok
Ružomberok
Hrabovská dolina
pred 201 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 194 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj zariadený 2 izbový apartmánový byt pri jazere Hrabovo v rezorte Apartmány Hrabovo Ružomberok.

Na ponuku https://bit.ly/2MywQXn

Ski-In-Ski-Out apartmán sa nachádza necelý km od Ružomberka priblizne 100m od údolnej stanice kabínkovej lanovky na Malinô Brdo, kde je najväčšie lyžiarske stredisko Skipark. Thermal park Bešeňová, ktoré ponúka celoročne jedinečný a dokonalý relax vo vonkajších a vnútorných bazénoch sa nachádza len pár kilometrov od rezortu.

Dispozične pozostáva z predsiene so skladom (technická miestnosť kde je elektrický bojler), priestrannej kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, spálne a obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou. Balkón s výhľadom na jazero je pristupný zo spálne a aj z obývacej izby. Celková obytná plocha je 51.7m2 + balkón 7.3m2 (viď pôdorys) + pivnica 2m2 a parkovisko pre jedno auto 5m2.

Všetky okná sú drevené EURO, taktiež sú drevené všetky dvere a obložkové zárubne.

Podlahy sú v kombinácii keramickej dlažby a plávajúcej podlahy.

Apartmánový byt sa nachádza v apartmánovom dome Olympia, má vlastný elektrický ohrev vody, elektrické konvektorové vykurovanie + v kúpeľni aj podlahové vykurovanie, apartmán je zabezpečený vnútorným bezpečnostným systémom PARADOX a telefónom prepojeným na recepciu. Má samostatné merače elektrickej energie a studenej vody.

Apartmán sa predáva zariadený: (viď foto) plne vybavená kuchynská linka so vstavanou chladničkou, el. sporákom so sklokeramickou varnou doskou. K dispozicii je mikrovlná rúra, varná kanvica, digestor TV, DVD prehravac.

Jedálenský stôl so stoličkami, posteľ a nábytok, skrine, rozkladacia sedacia súprava so stolíkom sú v cene apartmánu.

Plne zariadený byt môže byť použitý na trvalé bývanie alebo na rekreáciu ale aj na komerčné využitie a je pripravený na nasťahovanie.

Naše služby zahŕňajú ARCHEUS balíček - pomocou ktorého vám zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho servisu až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na 1. Mája 91/1 v Liptovskom Mikuláši alebo na zavacky@archeus.sk, 0917 630 309.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 2 IZBOVÝ APARTMÁN S VÝHĽADOM NA JAZERO HRABOVO - RUŽOMBEROK

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.