Apartmán 1 izbový s balkónom vo Fatrapark 2 - Hrabovská dolina, Ružomberok - ZĽAVA - ODPORÚ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
35 m2

okres Ružomberok
Ružomberok
A.Bernoláka
pred 129 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REALITY TATRY - Ponúkame na predaj investičný 1 izbový apartmán s balkónom vo Fatraparku 2 - Hrabovská dolina. Apartmán pozostáva zo vstupnej chodby, izby s manželskou posteľou, prísteľkou, jedálenským posedením a kuchynkou, balkónu a kúpeľne so sprchovacím kútom a WC. Kúrenie je elektrické podlahové, okná sú plastové. Apartmán je kompletne zariadený s možnosťou okamžitej vyťaženosti (rezervácie na apartmán sú už aj na budúce obdobie). Výhodou tohto apartmánu (Rodinného Štúdia) - najefektívnejší pomer cena/výkon prenajímania, ďalšou výhodou že apartmán je vedený ako byt (možnosť hypotekárneho úveru). Apaprtmán sa nachádza na 3/6.poschodí. Apartmán poskytne ubytovanie pre 2+2 osoby. 

APARTMÁNOVÝ DOM:

Apartmánový dom má recepciu, reštauráciu s terasou, spoločenskú miestnosť, detský kútik, vonkajšie ohnisko a posedenie. Pozostáva z cca 80 apartmánov. Niektoré apartmány sú využívané na súkromné účely a väčšina apartmánov sa využíva na komerčné prenajímanie. Prevádzka apartmánového domu a aj prenajímanie apartmánov je celoročné.

Exteriér apartmánového domu je veľmi príjemný. Pred domom tečie zurčiaci potok, čo oceňujú všetci, ktorí k nám prídu relaxovať. A na okolo je lesný porast plus ďalšie rekreačné objekty.

K Fatraparku 2 prislúcha aj veľké parkovisko.

HRABOVSKÁ DOLINA A MALINO BRDO:

Hrabovská dolina je známym rekreačným miestom pre Slovákov, ale vo veľkom nás navštevujú aj hostia zo zahraničia. Máme veľké množstvo hostí z Česka, Poľska, Maďarska a ostatných krajín. Dovolenkári aj pracovní cestujúci nás navštevujú celoročne. V zime je to najmä vďaka lyžiarskemu stredisku Malinô Brdo Ružomberok, ktorého hlavná kabínová lanovka je v Hrabove, iba 100 m od Fatraparku 2. A v lete vodná nádrž, tarzánia, veľa turistických a cyklo chodníkov, aquaparky...

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad na tel. čísle 0903 99 30 99

CENA: 128 000,- Eur

CENA PO ZĽAVE: 123 000,- Eur

Realitná kancelária REALITY TATRY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Pri realizácii obchodu prostredníctvom našej realitnej kancelária REALITY TATRY od nás dostávate v konečnej cene nehnuteľnosti kompletný servis vrátane vypracovania zmluvnej dokumentácie, poplatku spojeného s overením podpisov na kúpnych zmluvách ako aj základného poplatku spojeného s podaním návrhu na vklad vlastníckeho práva. 

Naša spoločnosť sa vám pod jednou strechou po vzájomnej dohode postará o najlepšiu možnú hypotéku, nakoľko sme aj zmluvným partnerom spoločnosti Gepard finance, s.r.o., ktorá na trhu pôsobí vyše 12 rokov a patrí medzi jednotku medzi hypotekárnymi špecialistami.

Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Apartmán 1 izbový s balkónom vo Fatrapark 2 - Hrabovská dolina, Ružomberok - ZĽAVA - ODPORÚ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.