Byt v Ružomberku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

okres Ružomberok
Ružomberok
Do Baničného
pred 128 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 112 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID: 005-113-JUBO3

Predám 3 izbový byt s terasou v Ružomberku.

Trendový byt so slnečnou terasou a nádherným výhľadom, vyšperkovaný najmodernejším HI-TECH značkovým vybavením. Kuchyňa Vás privíta wifi ovládaním zn. BOSCH najvyššej triedy všetky zabudované elektrospotrebiče. Kúpeľňa vybavená vaňou aj sprchovým kútom s termostatickou elektronickou pod omietkovou sprchou s digitálnym ovládaním. V týchto miestnostiach vám pohodovú atmosféru znásobí zabudované rádio. Obývačka a spálňa disponuje dokovacími stanicami pre iphony značky BUSH JAEGER. Žalúzie s diaľkovým ovládaním a nechýba klimatizácia, ktorá sa dá ovládať aj cez wifi. Práčka s druhou chladničkou obývajú technickú miestnosť.

Technológia budúcnosti v realite nie je jedinou prednosťou. Dispozične otvorený presvetlený priestor prepojený s terasou v absolútnom súkromí. Byt sa predáva kompletne zariadený. Splňte si svoj sen o bývaní a vychutnajte si oázu pokoja z najvyššieho podlažia 4 poschodového domu(prízemie+3posch.). Dom disponuje výťahom. Na terase je predpríprava pre vírivku alebo saunu, taktiež pre bioklimatickú pergolu.

Skopírujte si link 3D projekcie a nechajte sa unášať pocitom ktorý tento byt prináša : my.matterport.com/show/?m=D37R1nYjcYb

Cena 183 990 € je schválená majiteľom a zahŕňa právne služby, poplatky pri prepise bytu a hypotekárne poradenstvo.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: Byt v Ružomberku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.