Exkluzívny 3 izbový byt s balónom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 8

okres Ružomberok
Ružomberok
Žilinská cesta
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 177 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V spolupráci s firmou PLP invest group s.r.o. vám prinášam do ponuky 3 izbový 72 m2 byt v Ružomberku s priestranným balkónom. Byt je svojou polohou ideálne situovaný na hlavnom ťahu cesty medzi Bratislavou a Košicami, čo vytvára skvelú ponuku pre obchodných manažérov migrujúcich medzi týmito veľkomestami slovenska. Byt sa nachádza priamo oproti Katolíckej univerzite a takto vzniká ďalšia investičná možnosť prenajímať ho študentom počas semestrov, ako byt s dvoma nepriechodnými izbami.

Tento kompletne zrekonštruovaný byt prešiel hĺbkovou rekonštrukciou, menila sa dispozícia miestností, a v byte sa využila celková plocha pre čo najlepšie a najkomfortnejšie usporiadanie izieb. Kompletnou rekonštrukciou boli znížené stropy, vymenené elektrické rozvody, ale aj nové plastové okná. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí 8 poschodové bytového domu. Do bytu sa dostanete novými bezpečnostnými dverami, po vstupe do nehnuteľnosti sa ocitnete na vstupnej chodbičke, kde je položená dlažba pre udržanie hygienickej zóny bytu. Po predĺženej chodbe máme samostatný vchod do každej miestnosti,na chodbe je dostatok miesta na vstavané skrine . Priamo oproti vstupným dverám sa nachádza izba s plnohodnotným ( cca 6m2 )veľkým šatníkom. Ďalej tu máme samostatné WC a samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom. Stúpačky v bytovom dome boli vymenené. Obývacia izba je nepriamo spojená s dostatočne priestrannou kuchyňou, zariadenou novou modernou kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi značky Whirlpool (umývačka riadu, varná doska, elektricky digestor, mikrovlná ako aj teplovzdušná elektrická rúra).V kuchyni je položená dlažba. Z obývacej izby vedie prvý východ na balkón. Posledná izba (napr. detská izba ) je tiež presvetlená veľkým balkónom, kedže sa tu nachádza ďalší vstup na tento krásny 8m2 veľký dvojbalkón. Z bytu je vidieť udržiavané detské ihrisko, všetky okná sú situované na juhozápad takže byt je teplý a večer si viete vychutnať svoju šálku kávy pri západe slnka. K bytu prislúchajú dva kumbálky (možnosť využitia ako špajza či priestor pre kočiare, bicykle), ktoré sú na spoločnej chodbe s bytom. Byt však disponuje aj samostatnou pivnicou v pivničných priestoroch.

Nenechajte si ujsť tento krásny 3 izbový byt a svoju obhliadku si dohodnite už dnes emailom na neupauerova.dominika94@gmail.com alebo telefonicky na tel.č. 0901709791

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Exkluzívny 3 izbový byt s balónom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.