Predaj, dvojizbový byt Ružomberok, apartmán Hrabovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
3. / 4

okres Ružomberok
Ružomberok
pred 169 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj kompletne zariadený dvojizbový apartmán, 55 m2, v srdci Liptova, vo veľmi známej a turisticky vyhľadávanej časti Ružomberka - Hrabovská dolina.

Apartmán sa nachádza na treťom poschodí apartmánového domu v komplexe Apartmány Hrabovo. Byt je dvojizbový a patrí k nemu pivnica, garážové státie a veľký balkón s nádherným výhľadom na jazero. Na balkón je prístup zo spálne aj z obývacej miestnosti. V byte sa pohodlne ubytujú štyri dospelé osoby.

Vo veľkej vstupnej predsieni sa okrem vstavanej skrine nachádza aj botník a súčasťou je aj praktický sklad pre uskladnenie batožiny alebo sezónnych vecí. Z predsiene sa vchádza do obývačky a samostatný vstup má aj spálňa. Do kuchyne sa vchádza z obývacej izby. Kuchyňa je vybavená kompletne zariadenou kuchynskou linkou s elektrospotrebičmi a jedálenským stolom so štyrmi stoličkami.

Byt je kompletne vybavený nábytkom, ktorý je málo používaný, keďže apartmán využívali len majitelia na rekreačné účely, cca 1-2x do roka. Apartmán je však možné využiť aj na komerčné účely. V rámci komplexu je k dispozícii stála služba - recepcia, a pri využívaní apartmánu ku krátkodobému prenájmu je vám za poplatok k dispozícii apartmánový servis, ktorý môže zahŕňať služby od odovzdania apartmánu až po jeho upratovanie.

Na prízemí apartmánového domu sa nachádza samostatná lyžiareň (sklad-pivnica), ktorá patrí k apartmánu, tak ako vnútorné parkovacie státie. Za poplatok je možné v rámci apartmánového komplexu využívať wellness centrum so saunou a jacuzzi.

Vykurovanie je zabezpečené pomocou nástenných elektrických ohrievačov a ohrev vody elektrickým bojlerom.

Hrabovská dolina je vhodná na oddych, ale uspokojí aj náročných športovcov. V tesnej blízkosti apartmánu sa nachádza lyžiarske stredisko Malinô Brdo, ktoré sa v letnej sezóne využíva na horskú cyklistiku. V jazere je možné plávať a v zimných mesiacoch otužovať. V okolí sú nádherné turistické aj cyklistické trasy.

Thermal Park Bešeňová je vzdialený 15 km a Aquapark Tatralandia je vzdialený 30 km. Lyžiarske centrum Jasná 40 km, Martinské Hole 30 km a Kubínska Hoľa 20km.

Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 820 330 alebo na miroslavabombekova@haloreality.sk. ID ponuky: RK-53355

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 2000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.