Predaj, jednoizbový byt Ružomberok, Malinô Brdo, Hrabovská dolina - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Poschodie:  
1. / 5

okres Ružomberok
Ružomberok
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 132 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj investičnú nehnuteľnosť s celoročným využitím. Štýlový apartmánový byt o výmere 38 m2 na Liptove s veľkým slnečným balkónom, priestranným skladom na špotové potreby a dostupným parkovaním.

Apartmánový byt v žiadanej lokalite v rekreačnom stredisku Ski a Bike Park Malinô Brdo priamo na úpätí Veľkej Fatry je výbornou východiskovou pozíciou na hory a výlety po Liptove. Nachádza sa v príjemnom prostredí Hrabovskej doliny pri Ružomberku v lyžiarskom stredisku Malinô Brdo, čo je zároveň najväčší bikepark na Slovensku. Apartmánový dom je len 250 m od nástupu na lanovku v Hrabove.

V bezprostrednej blízkosti je aj vodná nádrž vhodná na kúpanie, lanový park Tarzánia, MiniZoo Sidorovo a atrakcie ako Medvedia a Obrova cesta. V bližšom a vzdialenejšom okolí sú mnohé ďalšie lyžiarske strediská ako Kubínska Hoľa, Jasná a tiež aqua/thermalparky Bešeňová či Tatralandia. Centrum mesta Ružomberok je vzdialené 3km.

Byt je na prvom poschodí dostupný výťahom na oddelenej chodbe, kde sú spolu len 2 bytové jednotky. Interiér je nadizajnovaný a vyrobený na mieru, z brezovej preglejky a iných prírodných materiálov. Jeho rozloženie maximalizije priestor a zvyšuje variabilitu. Je vhodný na krátkodobé či dlhodobé investičné prenajímanie alebo aj trvalé bývanie. Dispozične apartmán pozostáva z priestrannej chodby s veľkou vstavanou skriňou. Z chodby je vstup do kúpeľňe so sprchovým kútom a do obývacej izby s kuchyňou, oddelenou posuvnými dverami. Časť na spanie je samostatná, oddelená zaťahovacími dverami.

Apartmán disponuje priestranným balkónom. Samostatný východ cez terasu umožňuje vyjsť priamo do prírody a poskytuje privátny priestor na grilovanie. Balkón je orientovaný na západ a oproti nemu je les. Priamo oproti apartmánu je kója (pivnica) , vhodná na uskladnenie športových potrieb, lyží alebo bicyklov.

Možnosť bezproblémového parkovania je zabezpečené na súkromnom parkovisku s rampou a kamerovým systémom.

Apartmán sa nachádza v komplexe FATRA PARK II, ktorý je situovaný v kľudnej časti Hrabovskej doliny. Dom bol dostavaný a kolaudovaný v roku 2009. Je vybavený výťahom a recepciou 24/7 a apartmán je plne vybavený a pripravený k ďalšiemu využitiu, bývaniu alebo k prenájmu. predáva sa vrátane kompletného zariadenia a vybavenia. Bol navrhnutý na prácu z domu, má niekoľko variabilných miest na homeoffice, čo zvyšuje jeho atraktívnosť aj mimo turistickú sezónu. Spoločnosť FATRA PARK II zaisťuje komplexnú správu apartmánového domu, chod recepcie, upratovacie služby. Nový systém prenajímania je zabehnutý a osvedčený a poskytuje majiteľom výhradné právo rozhodovať o účele či obsadenosti nehnuteľnosti. Celoročné vyťaženie v prípade prenájmu je možné aj vďaka rozvíjajúcemu sa stredisku Malinô Brdo, ktoré ponúka atrakcie pre každé ročné obdobie. V zime je to obľúbené rodinné lyžiarske stredisko a stredisko turistiky, cykloturistiky aj skialpinizmu no a v prvom rade je najväčším Slovenským Bikeparkom. Je križovatkou cyklotrás a husto pretkané turistickými trasami. Zároveň je blízko ku všetkým atrakciám Liptova od termálnych kúpeľov na Lúčkach či v Bešeňovej (14km) cez Čutkovskú dolinu a Obrovo (4km), Jasnú (30 km), Aquapark Tatralandiu (32km) až po Liptovskú Maru (18km).

Či už chcete investovať do seba, svojej rodiny a priateľov a mať možnosť kvalitne tráviť čas v prírode a na horách, alebo hľadáte investíciu, ktorá vám bude prinášať pravidelný zisk, alebo chcete kombináciu oboch, tento štýlový apartmán na Hrabove je ideálnou príležitosťou.

Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0944 515 056 alebo na marianhlavna@haloreality.sk. ID ponuky: RK-54888

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH

- nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti

- poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi

- vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- na našom webe nájdete už viac ako 2000 referencií našich spokojných klientov

- naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.