REZERVOVANÉ: EXKLUZÍVNE Garzónka 25m2, Šaľa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
25 m2

okres Šaľa
Šaľa
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 98 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj garzónku v centre mesta Šaľa.

Garzónka má 25m2 a disponuje balkónom. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchynskej linky prepojenej s obývacou izbou, kúpeľne a samotnej toalety. Byt je v pôvodnom stave čo môže byť pre mnohých výhodou a novému majiteľovi umožňuje prerobenie podľa vlastných predstáv a vkusu.

Ku garzónke prislúcha pivničný priestor rozmerov zhruba 1,5m2. Orientácia bytu je JZ a nachádza sa na 3.podlaží. Bytový dom je s výťahom. Rekonštrukcia bytového domu prebehla r. 2013 počas, ktorej bola zateplená fasáda kontaktným zateplovacím systémom, zhotovená izolácia a nová strešná krytina, vymenené plastové okná. Zhruba r.2014-15 boli vymenené komplet stupačky v celok byt.dome. Bytový dom disponuje en.certifikátom tr. C. Parkovanie je bezpoblémové v blízkosti bytového domu aj vo večerných hodinách.

Nehnuteľnosť som osobne navštívila, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať na kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.