EXLUZÍVNE! Na predaj veľkometrážny slnečný byt v TOP lokalite v meste Šaľa.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

okres Šaľa
Šaľa
pred 112 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 74 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte bývanie vo výbornej dostupnosti do mesta, ideálne vo veľkom byte, máme pre vás presne takú ponuku .Príďte sa pozrieť na trojizbový byt do obľúbenej lokality v Šali -Veči. ASK Reality Vám EXKLUZÍVNE ponúka krásny a slnečný 3 izbový byt. Veľmi pekne riešený byt má rozlohu 86m2 a k bytu prislúcha loggia a pivnica. Byt je situovaný na 2. poschodí v 7 poschodovom panelovom dome s výťahom.

Byt disponuje tromi nepriechodnými izbami, kuchyňou a kúpeľňou. Z kuchyne je východ na lóggiu, ktorá je chránená zaťahovacou zábranou. Kúpeľňa je s vaňou, umývadlom a toaletou.

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii: Vo vstupnej chodbe Vás očarí kvalitná skriňa s dvojkrídlovými dverami robená na mieru, nové plastové okná, murované kúpeľňové jadro, kuchynská linka do tvaru ,,L" so vstavanými spotrebičmi, vstavané skrine v 3 izbách. Podlahy v byte sú kombinované laminát a dlažba. Vchodové dvere do bytu sú bezpečnostné.

Elegantný byt s príjemnou atmosférou sa ponúka čiastočne zariadený. Súčasťou kúpnej ceny je aj zariadenie a vybavenie

Bytová jednotka je bezbariérová. Byt má veľmi príjemnú atmosféru, bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite – dostupnosť kamkoľvek v rámci Šale.

Cena bytu v RK

Budeme sa tešiť ak si tento sympatický byt nájde nového majiteľa. Neváhajte a dohodnite si čo najskôr obhliadku. Bližšie informácie telefonicky na 0949 293 516 alebo sarkoziova.ivona@allriskslovakia.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.