REZERVOVANÉ! 2 izbový byt, 46m2, Šaľa-Veča

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
46 m2

okres Šaľa
Šaľa
pred 107 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video **** https://www.youtube.com/watch?v=G8sJPYqPx50 ****

TUreality exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt v Šali (Veča) s rozlohou 46 m². Byt sa nachádza na 6. poschodí (zo 7.).

DISPOZÍCIA: priestranná vstupná chodba, veľká obývačka s kuchyňou, samostatná izba a kúpeľňa s WC. Byt je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami, čo umožňuje novému majiteľovi si ho zrekonštruovať podľa vlastných predstáv, prípadne podľa krásnej a praktickej vizualizácie z videa.

V bytovom dome prebehla kompletná rekonštrukcia: nové rozvody, nový výťah, zateplenie. Veľkou výhodou je tiché prostredie a výhľad z okien na záhrady, nie na iný bytový dom. Orientácia bytu: východ. Parkovanie pred bytovým domom.

Byt sa nachádza v mestskej časti, ktorá ponúka komplet občiansku vybavenosť – obchody, škola, škôlka, zastávky MHD, detské ihriská... Voľný je ihneď. Energetický certifikát B. Na cene sa dá dohodnúť. Odporúčam ako vynikajúcu investíciu! Ochotne Vám poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: JANA VLACHOVIČOVÁ call centrum +421 41 3217800, vlachovicova@tureality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.