NÁJOM 2 izbového komfortného bytu v centre Šamorína

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

okres Dunajská Streda
Šamorín
Hlavná
pred 124 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 111 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Imperium RK Vám ponúka na prenájom komfortné bývanie v tehlovom bytovom dome v priamom centre mesta Šamorín – pešia zóna, tiché prostredie.

Dvojizbový moderne zariadený  byt sa nachádza na 1/3 poschodí bytového domu. Veľkorysá podlahová plocha bytu je 63 m2. Ku bytu prislúcha murovaná pivnica v suteréne domu o rozlohe cca 4 m2.

DISPOZZIČNÉ RIEŠENIE BYTU: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, veľká kuchyňa prepojená s priestrannou obývacou izbou a  spálňa.

VYBAVENIE BYTU: Byt prešiel v roku 2013 rozsiahlou rekonštrukciou, bezpečnostné vchodové dvere, murované bytové jadro, kompletne nové rozvody vody, kúrenia, elektriny, nové radiátory a predispozícia na klimatizáciu. Euro okná so sieťkami a vonkajšími žalúziami.

Vo vstupnej chodbe je zrkadlová rolldor skriňa, posuvne dvere, ďalej v priestrannej kúpeľni je vaňa, toaleta, bidet, umývadlo, kúpeľňový nábytok a prípojka pre automatickú pračku, prípadne sušičku, kuchynská linka v tvare „U“ na mieru, so zabudovanými spotrebičmi elektrická varná doska, digestor, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu  a jedálenský stôl s dvomi stoličkami , sedacia  súprava v tvare „U“, konferenčný stolík,  sektorový nábytok, TV, moderná rolldor skriňa, posuvne dvere, v spálni je šatníková skriňa, úložný priestor, manželská posteľ ,komoda a wifi veža. Podlahy sú kombinované: na chodbe, v kúpeľni, kuchyni je dlažba a v izbách plávajúca podlaha. Vyvýšené stropy s príjemným osvetlením. Parkovanie možné pri dome. Bytový dom slušný, uzamknutý, bytový vrátnik.

VÝHODY BYTU: Byt je prenájmom ihneď k dispozícii, je veľkometrážny vnútorný, moderne zariadený, ideálne podlažie, murovaná pivnica, vhodný pre 2 dospelé osoby, len pre náročných. Spoločné priestory čisté, tichý vchod, málo vlastníkov bytov vo vchode, centrum mesta, všetka občianska vybavenosť na dosah.

Rýchlostná cesta R7 prepojená s D4 – 10 min do BA aj DS. Autobusová zastávka na 10 min. pešo.

Mesačné nájomné s energiami činí 600 €/mesiac

ORIENTÁCIA BYTU: JV

V Šamoríne nájdete a x-bionic® sphere, ktorý je športového a voľnočasového rezortu s ideálnymi podmienkami pre profesionálny aj amatérsky šport, zároveň príjemný relax a zmysluplné trávenie voľného času  s rodinou. 

Rada Vás prevediem nehnuteľnosťou osobne.

Kontakt: Mária Horváthová 0903 692 662, maria.horvathova692@gmail.com 

Zabezpečenie bezpečných obhliadok počas COVID 19 sú pre nás samozrejmosťou....

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NÁJOM 2 izbového komfortného bytu v centre Šamorína

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.