Nepremeškaj, prenájom 3 iz. bytu v centre mesta Šamorín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
91 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Dunajská Streda
Šamorín
Gazdovský rad
pred 197 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 188 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na dlhodobý prenájom v Šamoríne, ihneď voľný, 3 izbový byt, Šamorín, ulica: Gazdovský Rad, tiché kľudné prostredie, vyhľadávaná lokalita, vo výbornom stave, /vid foto/. Byt je v osobnom vlastníctve, slušný vchod, výborný susedia.

Byt je voľný

Nezariadený 3 izbový byt v murovanom BD z tehál. Cena 599 €/mesiac s energiami. Bytový dom je štvorvchodový, trojposchodový, v roku 2015 prešiel kompletnou vonkajšou rekonštrukciou (zateplenie, nová strecha, hydroizolácia suterénnych garáží), energetická trieda: B. 

Plocha: úžitková 91 m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Podlaha: dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: ústredné.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka a, nemocnica, zateplený bytový dom. Domáce zvieratá nie sú povolené. V cene nájmu sú zahrnuté aj režijné poplatky (elektrická energia, kúrenie, vodné, stočné, odvoz smetí).

Byt sa prenajíma nezariadený ako vidíte na fotkách bez zariadenia nábytkom. Bez domácich zvierat, nie sú povolené.

Táto lokalita je ideálna pre rodinu, ktorá hľadá dostatok pokoja a súkromia. Jedná sa o jednu z najvyhľadávanejších lokalít Šamorína z ktorej je centrum mesta vzdialené iba 1 minúty autom, prípadne 10 minút chôdze. Okrem toho sa iba 5 minút jazdy autom buduje napojenie na rýchlostnú cestu R7, vďaka čomu to do Bratislavy bude iba na skok. Toto miesto si zamiluje každý, kto chce mať k dispozícii moderný, športovo-oddychový rezort X-BIONIC, prípadne obľúbenú hrádzu. Šamorín je príjemné mesto v pravom slova zmysle. Človek tú nájde úplne všetko, čo pre svoj komfortný a plnohodnotný život potrebuje. Všetky potrebné služby, vzdelávacie aj voľnočasové možnosti a taktiež nákupné možnosti.

Byt je voľný, Cena 620 €/mes. vrátane energií. + depozit a odmena pre RK. Byt sa prenajíma bez zvierat , doporučujeme 2 osoby (+1 dieťa).

Ak Vás zaujal treba si ponuku prísť pozrieť a všetko podstatné sa dozviete pri obhliadke na ktorú Vás týmto srdečne pozývam. Dodatočné informácie pri obhliadke tohto bytu. 

Prajem príjemný deň. Viktor Strelec: Pozri moju ponuku

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.

City Reality Bratislava realitná kancelária

Mobil: 0918 404 251

Email: v.strelec@cityrealitybratislava.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Nepremeškaj, prenájom 3 iz. bytu v centre mesta Šamorín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.