3 izb. zariadený byt na 2/2 posch s výťahom v novostavbe s parkovacím státím

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

Poschodie:  
2. / 2

okres Senec
Senec
Senec
pred 169 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3 izb. zariadený byt na 2/2 posch s výťahom v novostavbe s parkovacím státím

Sme tu pre Vás 7 x v týždni od 8:00 - 21:00 hod.

Ponúkame Vám na predaj zariadený 3 izbový byt  v príjemnom prostredí v 5 ročnej novostavbe na Ružovej ulici  v Senci v areáli Senec Gardens na 2/2 posch. s výťahom. Byt je orientovaný na západ s krásnym výhľadom v tichej kľudnej lokalite. Výmera  bytu je 70,62 m2 + balkón 8,26 m2, pivničná kobka 3,19 m2. Na balkóne je zástrčka na gril a príprava na klímu. K bytu patrí aj vonkajšie parkovacie státie.

Dispozícia bytu: vstupná chodba vedie do presvetlenej obývacej časti s kuchynským kútom a jedálenskou časťou. Obývačka má okná na dve svetové strany juh a západ. Z obývačky je vstup na balkón, ktorý je priestranný a umožňuje prekrásny výhľad na západ slnka a Karpaty.  V kuchynskej linke sú zabudované spotrebiče chladnička s mrazničkou a umývačka riadu. Z chodby je vstup do dvoch samostatných nepriechodných izieb útulnej spálne so skriňami a komódou a hosťovskej izby. Celý byt je veľmi vkusne zariadený, pôsobí príjemným útulným dojmom. Z chodby sa vchádza do kúpeľne s WC, sprchovým kútom. Za posuvnými dverami je plynový kotol na kúrenie a ohrev vody a odkladací priestor. Revízie kotlov sa v objekte robia pravidelne prostredníctvom správcu budovy. Mesačné náklady ma prevádzku bytu sú 120,- €.  Na všetkých oknách sú vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu. V celom byte sú úsporné žiarovky.  V areáli sa nachádza jazierko, detské ihrisko, kurt, altánok.

Provízia pre realitnú kanceláriu je zarátaná v cene. Realitná kancelária zabezpečuje: obhliadku bytu, celkový právny a poradenský servis , právne poradenstvo, vypracovanie zmlúv, katastrálne poplatky, odovzdanie nehnuteľnosti vrátane odovzdávacieho protokolu. Naša RK Vám ponúka bezplatnú službu hypotekárneho poradenstva, výber optimálneho modelu financovania , ako aj kompletizáciu a spracovanie podkladov k žiadosti o úver prostredníctvom nášho finančného makléra. V prípade záujmu a pre bližšie informácie volajte: Vršková 0903 785 895. Aktuálna ponuka nehnuteľností našej realitnej kancelárie je na www.bestbidreality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.