3-izbový byt, 2 balkóny, garážové miesto, novostavba, Senec, Pezinská ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
3. / 5

Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Senec
Senec
Pezinská
pred 370 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predám 3-izbový byt, Senec, Pezinská ulica, 9-ročná novostavba, s garážovým parkovacím miestom. Byt s celkovou výmerou 72 m2 (pivnica má 1,74 m2) plus byt má dva balkóny spolu s rozlohou 8,92 m2. Byt sa nachádza na 3/5.poschodí bytového domu s výťahom, vstupom na magnetický kľúč a vstupom do podzemných garáží. Byt má kvalitné vstupné bezpečnostné dvere.

Orientácia bytu je smerom na SV, obývačka je priestorovo spojená s jedálňou a kuchyňou, kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou v tvare U, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor. Podlahy v izbách sú laminátové parkety a dlažba je v kúpeľni a v samostatnej toalete. Kúpeľňa má vaňu. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a s medziokennými žalúziami, jeden balkón je zasklený fínskym bezrámovým systémom. Celkové mesačné náklady na užívanie bytu sú do 180,-Eur (správca 120,-Eur, elektrina 25,-Eur, garáž 13,-Eur a tv s internetom 22,-Eur) mesačne pri 3-člennej rodine.

V lokalite je vybudované nové oplotené detské ihrisko. Centrum mesta je do 10 minút chôdzou, možnosť využitia seneckej bezplatnej autobusovej dopravy. Lokalita má veľmi dobrý prístup na obchvat okolo Senca, na diaľnicu D1, starú seneckú cestu do Bratislavy a smerom na Sládkovičovo. Mesto Senec je vyhľadávaným turistickým miestom, sú tu Slnečné jazerá, Aquapark Senec, príjemné centrum mesta, dostupnosť všetkých služieb, škôlky, školy, odborná stredná škola.

Celková cena bytu vrátane 1 parkovacieho garážového miesta pod domom je 108.000,- Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt 0911410278 a 0905410278, kamil@konfido.sk , Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: 3-izbový byt, 2 balkóny, garážové miesto, novostavba, Senec, Pezinská ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.