ARTHUR - SUPER PONUKA: VIDEO PONUKA 2 izb. bytu s parkovaním

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
1. / 5

okres Senec
Senec
Zemplínska
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 180 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte príjemný, dispozične výborne riešený 2 izbový byt aj s parkovaním?

Ponúkame Vám byt na Zemplínskej ulici v Senci. Byt sa nachádza v 13-ročnom bytovom dome na 1/5 poschodí s výťahom. Orientácia oboch izieb je na juhovýchod. Ponúkaná nehnuteľnosť má plochu bytu vrátane pivnice 56,10m2 + loggia 3,4m2. K bytu prislúcha aj jedno parkovacie státie priamo pred domom.

Byt sa predáva zariadený s nasledovným vybavením : bezpečnostné vstupné dvere, zabudovaná šatníková skriňa, zabudovaná šatníková skriňa v izbe, kvalitná kuchynská linka kompletne vybavená elektrospotrebičmi (indukčná varná doska s el. rúrou, digestor, umývačka riadu), jedálenský pult, závesná obývacia stena - všetko ostatné zariadenie nie je predmetom predaja. Dispozícia: vstup, kuchynský kút, jedálenský kút otvorený s obývaciu izbou, samostatná spálňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa spoločne s WC. Byt sa nachádza na prízemí, vstupuje sa k bytu cez spoločnú uzamykateľnú chodbu, na ktorej sa nachádzajú len tri byty. Chodba je využívaná aj ako bezpečný úložný priestor.

Kúpeľňa je vybavená rohovou vaňou, s priestorom na práčku a sušičku, spoločne s WC . Plastové okná s vnútornými žalúziami, bezpečnostné dvere. Kúrenie a teplá voda je zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou s meračmi s radiátormi. Nízke náklady na správu bytu a všetkých energií tvoria  150,- Eur/mesiac (2 osoby). Náklady sú vrátane poplatku správcovi za byt, pivnicu a parkovacie miesto, vodu, kúrenie, elektriku a internet.

K bytu patrí murovaná pivnica o rozlohe 2,5 m2 a parkovacie státie o rozlohe 12 m2 v cene.

Lokalita: Zemplínska ulica sa nachádza v kľudnej časti cca 1 km od centra mesta (3 min autom), v okolí zástavba bytových a rodinných domov. V dosahu obchody, škola, škôlka, v tesnej blízkosti detské ihrisko a Strieborné jazero s možnosťou oddychových aktivít. Mesto je známe rekreačným areálom Slnečné jazerá a vodným svetom Aquathermal Senec. Dobrá dopravná dostupnosť z Bratislavy a D1, s napojením na vlakovú dopravu.

Vhodné ako investičný byt, štartovací byt, alebo tiež pre starších ľudí v pokojnej časti Senca.

 

 

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/835/super-ponuka-video-ponuka-2-izb-bytu-s-parkovanim#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: ARTHUR - SUPER PONUKA: VIDEO PONUKA 2 izb. bytu s parkovaním

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.