IDEÁLNY ŠTARTOVACÍ 1-IZBOVÝ BYT V SENCI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
17 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Senec
Senec
Horný dvor
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 285 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária ORIN REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú investičnú ponuku nehnuteľnosti. Byt je vhodný ako štartovací, prechodné krátkodobé ale aj dlhodobé bývanie, prípadne ideálny byt na prenájom.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v novostavbe ktorá bola skolaudovaná 07/2018 v Senci na ulici Horný dvor. Lokalita kde je dom umiestnený je výhodný logistický bod z viacerých smerov. Do Bratislavy sa dostanete za 10 minút vďaka priamemu napojeniu na diaľničný úsek D1. Do Trnavy za 18 minút taktiež diaľnicou D1, alebo do Pezinka 15 minút mimo-mestskou cestou. Pri dome sa nachádza autobusová zastávka, asi 100 metrov od domu benzínová pumpa aj so základnými potravinami. Potraviny Tesco Billa či LIDL sa nachádzajú cca 2km od bytovky. Na prízemí bytovky sa nachádza reštaurácia a niekoľko obchodných priestorov.

BYT :

Byt má celkovú podlahovú plochu 17,79 m2, nachádza sa na 3NP z troch. Byt sa predáva komplet zariadený, obsahuje vstupnú halu, kúpeľňu a obytnú časť. Kúpelňa má sprchový kút, toaletu, umývadlo a pračku. Všetko bolo navrhnuté tak, aby aj napriek malej výmere bol byt vhodný aj na plnohodnotné užívanie. Vo vstupnej časti sa nachádza vstavaná skriňa so zrkadlovými dverami, obytná časť má rohovú kuchyňu aj s chladničkou a pultom. V kúpelni je podlahové kúrenie, teplovodný radiátor s vlastným ovládaním. Obytná časť sa vykuruje nastaviteľným radiátorom, ktorý má zároveň aj funkciu chladenia. Teplo a chlad je zabezpečované z tepelného čerpadla bytového domu. Byt je otočený francúzskym oknom na západnú stranu. Je tu prípojka lokálneho providera internetu + TV.

K bytu je možnosť dokúpiť vlastné parkovacie státie hneď pri dome.

NÁKLADY:

Vďaka nízkym prevádzkovým nákladom je byt vhodný ako štartovací či prechodný byt. Náklady sa zmestia do 95 EUR (v tejto sume je zahrnuté už všetko - kúrenie, chladenie, voda, elektrina, TV, internet aj správcovské poplatky..).

MOŽNÉ VYUŽITIE:

Ideálny štartovací či prechodný byt, prípadne vhodná investičná príležitosť vhodná krátkodobý či dlhodobý prenájom zamestnancom logistických parkov či obyvateľom Senca, Pezinku ale aj Bratislavy.

Ak Vás naša ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Neváhajte nás kontaktovať na tel.č.: 0915 235 869, prípadne e-mailom na adrese: reality@orinreal.com

Našu kanceláriu ORIN REAL nájdete : Panorama centrum, Moyzesova 4/B, Pezinok.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: IDEÁLNY ŠTARTOVACÍ 1-IZBOVÝ BYT V SENCI

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.