Pekný 1-izbový byt, parkovacie miesto, Pezinská ulica, Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
32 m2

Poschodie:  
4. / 6

Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Senec
Senec
Pezinská
pred 298 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 265 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj 1-izbový byt, Senec, Pezinská ulica, 9-ročná novostavba. Byt s celkovou výmerou 30,22 m2 plus pivnica má 2,02 m2, byt nemá balkón. Pivnica sa nachádza na prízemí bytového domu. Rozloha vstupnej chodby je 3,46 m2 (1,90 x 1,82 m), kúpeľňa má 4,33 m2 (1,90 x 2,28 m) a izba s kuchynskou časťou má 22,43 m2 (4,87 x 4,60 m), pivnica má rozmer 1,10 x 1,84 m. Byt sa nachádza na 4/6.poschodí bytového domu s výťahom, vstupom na magnetický kľúč.

Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Kuchynská linka je v tvare L a jej súčasťou je rúra, varný panel a digestor. V kuchynskej časti sa nachádza barový pult pre vyššie sedenie. Podlahy v byte sú laminátové, v kúpeľni je dlažba. Kúpeľňa má vaňu, umývadlo, výhrevné teleso a je spolu s toaletou.

Orientácia bytu je smerom na SV. K bytu patrí aj jedno parkovacie miesto, ktoré sa nachádza hneď pred vchodom do bytového domu.

V lokalite je vybudované nové oplotené detské ihrisko. Centrum mesta je do 10 minút chôdzou, možnosť využitia seneckej bezplatnej autobusovej dopravy. Lokalita má veľmi dobrý prístup na obchvat okolo Senca, na diaľnicu D1, starú seneckú cestu do Bratislavy a smerom na Sládkovičovo. Mesto Senec je vyhľadávaným turistickým miestom, sú tu Slnečné jazerá, Aquapark Senec, príjemné centrum mesta, dostupnosť všetkých služieb, škôlky, školy, odborná stredná škola.

Celková cena bytu vrátane 1 parkovacieho miesta pred domom je 62.000,- Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt 0911410278, kamil@konfido.sk , Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Pekný 1-izbový byt, parkovacie miesto, Pezinská ulica, Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.