SENEC - NA PREDAJ zrekonštruovaný 1 izbový byt so samostatnou izbou na Bratislavskej ul

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
34 m2

Poschodie:  
8. / 8

okres Senec
Senec
Bratislavská
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 194 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sme voči Vám aj v tejto dobe zodpovední - vykonávame obhliadky nehnuteľností, za dodržiavania všetkých hygienických opatrení nariadených vládou SR.

RK Quality SC VÁM PRI KÚPE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI GARANTUJE VRÁTENIE REZERVAČNÉHO POPLATKU V PLNEJ VÝŠKE V PRÍPADE, KEĎ VÁM NÁŠ HYPOPORADCA NEZABEZPEČÍ KOMPLETNÉ FINANCOVANIE - HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE (aj s minimom Vašich vlastných zdrojov). ZÍSKANÍM HYPOTÉKY CEZ NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A POPLATKY NA KATASTRI.

Lokalita: Senec Bratislavská ulica

Ponúkame na predaj útulný 1-izb. byt, ktorý prešiel v roku 2013 rekonštrukciou. Menili sa stupačky, komplet sa prerábala kúpeľňa. Nachádza sa na 8/8 posch. s výťahom vo veľmi príjemnom a tichom prostredí obklopenom zeleňou . V blízkosti je detské ihrisko, pošta , škola, škôlka . Byt je len kúsok od centra Senca - pešej zóny.

Dispozícia bytu : vstupuje sa do kuchyne , kde je priestor na odkladanie veci. Po pravej strane je toaleta s kúpeľňou – so sprchovým kútom , kuchynská linka , po ľavej strane izba . Z kuchyne sa vychádza na balkón, ktorý je opatrený žalúziami. V kuchyni sa nachádza klimatizácia. Byt sa predáva nezariadený. K bytu patrí pivnica a spoločný priestor na odkladanie bicyklov a kočíkov. V okolí bytového domu nie je problém s parkovaním. Mesačné náklady sú cca 115 Eur/ 1 osoba.

Plocha: úžitková 34m2 vrátanie pivnice.

Cena bytu : 98. 000 Eur

Úplná občianska vybavenosť, školy, materské školy, úrady, zdravotné stredisko, autobusová zastávka, vlaková stanica , potraviny, detské ihriská, pošta, kostol, pohostinstvá, banky, pešia zóna, Slnečné jazerá, Aquapark

Možnosť aj na HÚ.

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÉ ZÍSKANIE HYPOTÉKY - ZDARMA A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste a lacnejšie ako kdekoľvek inde.

Kontakt: Jana Donáthová , RK Quality SC, mobil: 0903 515 988, kancelária: 02 / 381 381 00, mail: jana.donathova@qualitysc.sk

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: KupimNehnutelnost.sk

Adresa našej RK Quality SC:

Lichnerova 25, 903 01 Senec

pešia zóna - obchodné centrum KOCKA (prízemie)

Pevná linka: 02 / 381 381

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno

Na mape: SENEC - NA PREDAJ zrekonštruovaný 1 izbový byt so samostatnou izbou na Bratislavskej ul

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.