SENEC - nádherný moderný 3 izb. byt v novostavbe - krásne kľudné prostredie plné zelene.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

okres Senec
Senec
Dlhá
pred 194 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi pekný 3 izb. byt nachádzajúci sa na 1/2 poschodí tehlového bytového domu. Vo vchode sa nachádzajú iba 2 byty !!!

Bytový dom je 6 ročný.

Výmera bytu je 62,66 m2.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenej s obývacou izbou, dvoch samostatných nepriechodných izieb, kúpeľne, samostatného WC. V obývacej izbe sa nachádza francúzske okno a v spálni je výstup na balkón.

Byt je veľmi pekne a moderne zariadený, okná v celom byte sú plastové so žalúziami a sieťkami, kuchynská linka je vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi: sklokeramická varná doska, el. rúra, digestor, mikrovlnka, chladnička, umývačka riadu, podlahy tvoria laminátové parkety a dlažba.

Byt má samostatné plynové kúrenie.

Náklady na bývanie sú veľmi prijateľné.

K bytom v bytovom dome ( spolu 6 bytov v troch vchodoch ) prináleží k užívaniu spoločná záhradka bezprostredne pri bytovom dome.

Bytový dom je situovaný vo veľmi peknom prostredí s malou zastavanosťou, je obklopený množstvom zelene, ponúka veľmi kľudné a pokojné bývanie.

Mesto Senec má kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, pošta, zdravotné stredisko.

Senec je letovisko, známe Slnečnými jazerami, AQUAPARKOM Senec...

Dostupnosť do Bratislavy je možná autobusovým aj vlakovým spojením. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, v blízkosti sa nachádza výjazd na D1.

Poskytujeme kompletný servis pri kúpe nehnuteľnosti. Pomôžeme Vám aj s VYBAVENÍM ÚVERU. Vieme zabezpečiť dostatočný časový horizont na vybavenie úveru po zložení rezervačnej zálohy.

CENA 147.000,- eur

K bytu je možné dokúpiť aj garáž priamo v bytovom dome. V garáži sa nachádza aj pivnica, tiež k nej prináleží ešte jedno parkovacie miesto pred garážou.

Cena garáže je 15.500,- eur

Kontakt: Mihoková - 0910 787 932

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: SENEC - nádherný moderný 3 izb. byt v novostavbe - krásne kľudné prostredie plné zelene.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.