Veľký 2 + 1 izbový BYT V SENCI v širšom centre, Pribinova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Senec
Senec
Pribinova
pred 201 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 195 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám NA PRENÁJOM zariadený, veľký 2 izbový BYT so samostatnou kuchyňou V SENCI v širšom centre, Pribinova ul.

Nachádza sa na 1./3 poschodí, bez výťahu, bez balkónu, bytový dom bol postavený v roku 2000, k dispozícii je 2x spoločná miestnosť (kočikáreň), v byte je vlastné kúrenie (podlahové) s termostatom – elektrický kotol. Je prerobený, vyčistený, vymaľovaný, plávajúce podlahy v izbách, dlažba v kuchyni a predsieni, plastové okná + žalúzie. Dobre dispozične riešený.

Kúpeľňa /s vaňou, umývadlom + veľká práčka/, samostatné WC, samostatná kuchyňa.

KOMPLETNE ZARIADENÝ:

kuchynská linka so vstavanou 2-j platničkou + nová mikrovlnná rúra na pečenie s ďalšou dvojplaničkou, nová chladnička s mrazničkou, nová práčka, nový rozťahovací stolík so stoličkami, rozťahovacia sedacia súprava s kreslami, obývací nábytok s vitrínou s LED osvetlením, LCD televízor, 2x veľká vstavaná skriňa /v obývacej izbe a spálni/, pracovný stolík so stoličkou, 2x nová veľká jednolôžková posteľ s vysúvacími nočnými stolíkmi s novými matracmi, nové bezpečnostné vchodové dvere zn. SHERLOCK.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: predsieň, kúpeľňa, samostatná WC, samostatná kuchyňa s jedálenskou časťou, samostatná obývacia izba, veľká spálňa.

VÝMERA: 53 m2.

LOKALITA: výborná, tichá, v širšom centre Senca, neďaleko pešej zóny. V blízkosti sa nachádzajú potraviny JEDNOTA, BILLA, škola, škôlka, detské ihriská, pošta, banky, reštaurácie, kaviarne, obchody, autobusová zástavka, Slnečné jazerá, Aquathermal a ostatná občianska vybavenosť.

Mesto Senec leží na juhozápade Slovenska, 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú Slnečné jazerá a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť -Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska.

CENA: 430,- €/mesiac/ vrátane Energií, TV programov a Internetu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Veľký 2 + 1 izbový BYT V SENCI v širšom centre, Pribinova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.