Veľký 2-izbový byt na predaj, novostavba, Senec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
1. / 3

Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Senec
Senec
Štúrova
pred 352 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predám veľký 2-izbový byt, Senec, Štúrova ulica, 6-ročná novostavba, dve garážové parkovacie miesta v cene. Byt s celkovou výmerou 66 m2 (pivnica má 3 m2) plus byt má jeden balkón spolu s rozlohou 4 m2 otočený smerom na Slnečné jazerá. Byt sa nachádza na 1.poschodí/3 bytového domu s výťahom, vstupom na magnetický kľúč a vstupom do podzemných garáží výťahom. Pod bytom sa nachádza obchodný priestor, výška 1.poschodia je vyššia a bezpečná, bez rušivého hluku zo spodu, byt je veľmi dobre odhlučnený. Byt má kvalitné vstupné bezpečnostné dvere, na poschodí sú štyri byty.

Orientácia bytu je smerom na SV, obývačka je priestorovo spojená s jedálňou, kuchyňa nie je v obývačke, kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou v tvare L, sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu (všetky spotrebiče značky Whirlpool). Samostatná spálňa je veľká, pozdĺž jednej steny je veľká a pekná roldorová skriňa, plus v chodbe je šatník. Podlahy v izbách sú parkety a dlažba je v kúpeľni a v samostatnej toalete. Kúpeľňa má vaňu. V byte je použité led osvetlenie. Plastové okná sú nové 3-sklá, vymenené, neprepúšťajú hluk. Celkové mesačné náklady za užívanie bytu sú 120,-Eur správca mesačne pri dvoch osobách, elektrina 20,-Eur (bol preplatok), za 2 parkovacie miesta v garáži 24,-Eur a tv s internetom 20,-Eur.

Bytový dom sa nachádza v lokalite priamo pri Slnečných jazerách, neďaleko je vlaková stanica, amfiteáter, obyvatelia bytov majú k dispozícii spoločný dvor. Centrum mesta je do 5 minút chôdzou, možnosť využitia seneckej bezplatnej autobusovej dopravy. Lokalita má veľmi dobrý prístup na obchvat okolo Senca, na diaľnicu D1, starú seneckú cestu do Bratislavy a smerom na Sládkovičovo a Šamorín. Mesto Senec je vyhľadávaným turistickým miestom, sú tu Slnečné jazerá, Aquapark Senec, príjemné centrum mesta, dostupnosť všetkých služieb, škôlky, školy, odborná stredná škola.

Celková cena bytu vrátane 2 parkovacích garážových miest je 115.000,- Eur vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Kontakt 0911410278, kamil@konfido.sk , Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Šatník:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Veľký 2-izbový byt na predaj, novostavba, Senec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.