Na predaj veľký 3 izbový byt v obci Slavošovce.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
1. / 8

Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Rožňava
Slavošovce
pred 365 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 361 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj veľký 3 izbový byt v obci Slavošovce (okres Rožňava). Byt bol minulý rok kompletne rekonštruovaný (výmena okien, murované jadro, podlahy), má obrovskú, luxusne zariadenú kuchyňu (sklokeramický sporák, umývačka riadu), veľké izby, veľkú predsieň, veľký balkón a patrí k nej veľká pivnica. Má výborné dispozičné riešenie: z predsiene je prístupná obývačka, toalety, kúpeľňa a ďalšia izba, na predsieň napojenou krátkou chodbičkou je prístup do kuchyne a tretej izby. Orientácia bytu: okná obývačky (východ na balkón) a kuchyne smerujú na východ a okná ostatných dvoch izieb na juh. Náklady na prevádzku bytu sú nízke, do 140 € sú zahrnuté nielen médiá, ale aj náklady na kúrenie a poplatok do fondu opráv. Byt sa nachádza na sídlisku miestnych papierní v osem poschodovom bytovom dome (menený výťah) na 1. poschodí. Byt je na predaj kompletne zariadený a je kúpou okamžite voľný.

Obec Slavošovce má bohatú občiansku vybavenosť (napr. aj fitness), je umiestnená v krásnej prírode. Neďaleko je rekonštruovaný Slavošovský tunel, miesto konania koncertov a iných fantastických kultúrnych podujatí. Obec je rodiskom najväčšieho slovenského rozprávkara a folklóristu Pavla Dobšinského.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá aj provízia RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota, zabezpečená advokátskou kanceláriou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím aj ďalšiu ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti a v prípade žiadostí o obhliadky kontaktujte prosím tel. čísle 0905 566 131.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Na predaj veľký 3 izbový byt v obci Slavošovce.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.