Rezervovaný. Vip Video. Byt 2+1 53 m2 s loggiou, slnečný a čistý, nízke mesačné náklady - S

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
4. / 4

okres Zvolen
Sliač
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 195 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID 163

Rezervovaný.

Vip Video. Byt 2+1 53 m2 s loggiou, slnečný a čistý, nízke mesačné náklady - Sliač

 

Igor Ambrózy – Expert na reality Vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka slnečný byt 2+1 v peknom prostredí, vhodný na bývanie, aj ďalšie prenajímanie v meste Sliač.

 

VÝHODY: Byt je v pôvodnom, avšak veľmi zachovalom stave, preto ponúka novému majiteľovi možnosť prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Veľmi dobrá lokalita blízko centra mesta,  tiché prostredie, dobrá dostupnosť do okresných miest (ZV a BB), aj do kúpeľov a prírody. Určite oceníte slnečnosť tohto bytu a pekný výhľad.  Výhodou tohto bytu je loggia, ktorá sa bude ešte zväčšovať, je to už odsúhlasené, aj peniaze sú vyčlenené.

Ďalšou výhodou je aj to, že pri prerábke jadra stačí vymurovať len prednú stenu, ostatné stačí obložiť obkladačkami. Šetrí to výrazne náklady na rekonštrukciu a takáto prerábka ešte umožní rozšíriť kúpeľňu a WC približne o 30cm oproti súčasnému stavu. A v byte je každý centimeter dobrý ....

 

Samozrejme, nemôžeme zabudnúť ani na výhodu, čo sa týka financií. Výhodou teda je aj nízke nájomné len 105 EUR/mesiac. Toto je výhoda napríklad aj vtedy, ak by ste tento byt chceli vlastniť ako investičný s tým, že ho budete ďalej prenajímať.

 

ROZLOHA : Byt má výmeru podľa Listu vlastníctva vrátane pivnice 49,9 m2 + cca 3 m2 má loggia. Z toho pivnica má cca. 1,5 m2. Takže spolu cca. 53 m2. Byt sa nachádza na 4/4 podlaží zatepleného bytového domu v tichej lokalite s výťahom. Prístup je bezbariérový. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu. Budú sa rozširovať loggie (nebude sa zvyšovať mesačné nájomné)

 

DISPOZÍCIA:  Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kuchyne s loggiou, obývačky, spálne, kúpeľne s vaňou, oddeleného WC.

 

Izby sú nepriechodné. V izbách je plávajúca podlaha. Okná sú vymenené za plastové. Veľkou výhodou bytu sú jeho nepriechodné izby. Byt je preto vhodný aj na ďalšie prenajímanie. Nábytok okrem sedačky a práčky môže po dohode ostať v byte.

 

Byt je v pôvodnom, veľmi zachovalom stave - v jadre stačí len prednú stranu vymurovať.

MESAČNE NÁKLADY :  105 eur / mes. + elektrina a plyn

LOKALITA: 

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej a žiadanej lokalite, v blízkosti obchody, zdravotné stredisko, lekáreň, MHD, cyklotrasa, bicyklovanie, blízko do prírody na prechádzky, detské ihrisko.

Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak neváhajte a zavolajte alebo napíšte mi ešte dnes a dohodnite si stretnutie. Čo keď ponuka zaujme viacerých a niekto vás predbehne...

 

Na cene aj obhliadke sa dá dohodnúť, stačí zdvihnúť telefón a zavolať mi na 0948 22 44 24, napísať na :  igor@ambrozy.sk

© Všetky texty, obrázky, fotografie, videá, virtuálne prezentácie a 3Dprehliadky v inzercii a ďalšie tu uverejnené informácie, podliehajú autorským právam spoločnosti Amigo Real, s.r.o. Reprodukcia alebo opätovné použitie celku, alebo jeho častí nie je povolené bez písomného povolenia spoločnosti Amigo Real, s.r.o.

Ku kúpe Vám ponúkam vybavenie financovania od 0,59% v akcii. Bezplatne..... Energetický certifikát nie je vytvorený.

Viac info telefonicky alebo mailom. Volať prosím denne do 18.00, po tomto čase už nemusí byť telefón "po ruke" :-)

Ozvem sa Vám hneď druhý deň. Vďaka za porozumenie. ID 163.

Táto ponuka je zaradená vo výmennom systéme Realitnej únie SR, MLS DX. DX je v percentách :-)

Garantujeme dohodu najlepšej ceny! U nás máte možnosť využiť bezplatné poradenstvo o najvýhodnejšom financovaní už od 0,59% !

Nás špecialista spolupracuje s 11-timi bankami a vie vybrať tú najlepšiu ponuku šitú Vám na mieru :-) Bezplatná starostlivosť po skončení fixácie = máte tú najvýhodnejšiu sadzbu po celú dobu trvania úveru. Aj s poistením pri strate zamestnania. Ponuka, financovania, ktoré banky priamo neponúkajú...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Rezervovaný. Vip Video. Byt 2+1 53 m2 s loggiou, slnečný a čistý, nízke mesačné náklady - S

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.