DELTA - 3-izbový byt s balkónom na predaj v novostavbe Novoveská Huta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
1. / 1

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 224 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 224 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 a 2019 vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom v novostavbe - Novoveská Huta, okres Spišská Nová Ves.

BYTY: Byty sa predávajú v stave holobyt - možnosť dokončenia na kľúč. V bytovom dome sa budú nachádzať len 4 bytové jednotky. Celková výmera 74,35 m2. K bytu prislúcha aj balkón o rozlohe 4,41 m2. Do bytu sa vchádza zo spoločných priestorov. Kolaudácia bytového domu je predpokladaná koncom roka 2020. Bytový dom je zateplený 15 cm polystyrénom a strecha je pozinkovaný plech.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z dvoch samostatných obytných miestností, kuchyne spojenej s obývačkou, WC s kúpeľňou a samostatnej technickej miestnosti. Súčasťou hlavnej spálne je aj šatník o veľkosti 3,45m2

Ohrev teplej vody a podlahové kúrenie v byte je zabezpečené tepelným čerpadlom, ktoré znižuje prevádzkové náklady. Okná sú plastové izolačné trojsklo.

K bytu (a v cene) prislúcha jedno parkovacie miesto, možnosť dokúpenia ďalšieho parkovacieho miesta prípadne garážového státia.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnom tichom prostredí s výhľadom na lesy Slovenského raja. Vo vzdialenosti niekoľkých metrov od bytovky, v ktorej sa byt nachádza, je zástavka MHD. V okolí sa nachádza základná občianska vybavenosť: potraviny, škôlka, pošta, reštaurácia. Centrum mesta Spišská Nová Ves je vzdialené 6 minút autom. 

VÝHODY: možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, nádherný výhľad na lesy Slovenského Raja, nízke náklady na bývanie, balkón.

CENA: 76 250 €

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom:dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Pripojte sa k celoslovenskej realitnej kancelárii DELTA PROPERTY.

Hľadáme kolegov do novootvorenej pobočky v Spišskej Novej Vsi.

Delta Property - Realitná kancelária roka 2018 znamená stratégiu, dôveru a bezpečnosť pri kúpe a predaji nehnuteľností. Pripojte sa k najlepším. Viac informácii a životopis prosím zašlite na dominik.findura@deltaproperty.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.