DELTA - 4-izbové byty s balkónom v novostavbe na predaj Sp. Nová Ves - širšie centrum

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 236 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka vám ponúka na predaj 2,3,4-izbové byty v novostavbe Iglovia s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry a centrum mesta v Spišskej Novej Vsi.

BYTY: Byty sa predávajú v stave holobyt - možnosť dokončenia na kľúč. V ponuke sú 2,3,4-izbové byty o výmere od 55,6 m2 do 90,84 m2.

Ústredné vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom podlahového kúrenia, v každom byte sa nachádza izbový termostat, ohrev teplej vody je riešený prioritne pomocou plynových kotlov a pomocou slnečných kolektorov. Okná sú plastové izolačné trojsklo, vstupné dvere - bezpečnostné protipožiarne.

BYTOVÝ DOM: Tehlový bytový dom Iglovia pozostáva z 8 podlaží, v ktorom sa nachádza celkovo 42 bytových jednotiek (14 dvojizbových, 14-trojizbových a 14 štvorizbových bytov). Na každom podlaží sa nachádza 6 bytov. Ku každému bytu prislúcha aj priestranný balkón.

LOKALITA: Bytový dom má výbornú polohu pre rodiny priamo v centre diania. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, športové ihriská, letné kúpalisko, nákupné centrá, zoologická záhrada, cyklistický chodník a okolie rieky Hornád, pri ktorej môžete tráviť čas s rodinou. Do centra len 5 minút pešou chôdzou.

VÝHODY: vyhľadávaná lokalita len pár minút od centra, balkón, možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, dostatok parkovacích miest, nádherný výhľad na Vysoké Tatry.

V ponuke sú ešte tieto byty:

2x 4-izbový byt o rozlohe 90,38 m2 - 103.937,-€ (1.podlažie a 2.podlažie)

5x 4-izbový byt o rozlohe 90,38 m2 - 108.456,-€ (3.podlažie a 7.podlažie)

2x 4-izbový byt o rozlohe 90,84 m2 - 109.008,-€ (1.podlažie a 2.podlažie)

4x 4-izbový byt o rozlohe 90,84 m2 - 113.550,-€ (3.podlažie, 4.podlažie, 5.podlažie a 7.podlažie)

Uvedené ceny sú vrátane DPH.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Pripojte sa k celoslovenskej realitnej kancelárii DELTA PROPERTY.

Hľadáme kolegov do novootvorenej pobočky v Spišskej Novej Vsi.

Delta Property - Realitná kancelária roka 2018 znamená stratégiu, dôveru a bezpečnosť pri kúpe a predaji nehnuteľností. Pripojte sa k najlepším. Viac informácii a životopis prosím zašlite na dominik.findura@deltaproperty.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.