DELTA - Priestranný 3-izbový byt s veľkou predzáhradkou na predaj v novostavbe Novoveská Huta

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
94 m2

Poschodie:  
prízemie

okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 213 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 213 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 a 2019 vám ponúka na predaj priestranný 3-izbový byt s veľkou predzáhradkou v novostavbe - Novoveská Huta.

BYTY: Byty sa predávajú v stave holobyt - možnosť dokončenia na kľúč. V bytovom dome sa budú nachádzať len 4 bytové jednotky. Celková výmera 94,3 m2. K bytu prislúcha aj predzáhradka o rozlohe 130 m2, kde si môžete spraviť nádhernú záhradku prípadne posedenie (možnosť oplotenia). Výhodou je samostatný vstup do bytu. Kolaudácia bytového domu je predpokladaná na koncom roka 2020. Bytový dom je zateplený 15 cm polystyrénom a strecha je pozinkovaný plech.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z dvoch samostatných obytných miestností, samostatnej vstupnej predsiene, kuchyne spojenej s obývačkou, WC s kúpeľňou a samostatnej technickej miestnosti. Východ na záhradu (terasu) je priamo z obývacej miestnosti.

Ohrev teplej vody a podlahové kúrenie v byte je zabezpečené tepelným čerpadlom, ktoré znižuje prevádzkové náklady. Okná sú plastové izolačné trojsklo.

K bytu (a v cene) prislúcha jedno parkovacie miesto, možnosť dokúpenia ďalšieho parkovacieho miesta prípadne garážového státia.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnom tichom prostredí s výhľadom na lesy Slovenského raja. Vo vzdialenosti niekoľkých metrov od bytovky, v ktorej sa byt nachádza, je zástavka MHD. V okolí sa nachádza základná občianska vybavenosť: potraviny, škôlka, pošta, reštaurácia. Centrum mesta Spišská Nová Ves je vzdialené 6 minút autom. 

VÝHODY: možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, nádherný výhľad na lesy Slovenského Raja, nízke náklady na bývanie, predzáhradka.

CENA: 100 800 €

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom:dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Pripojte sa k celoslovenskej realitnej kancelárii DELTA PROPERTY.

Hľadáme kolegov do novootvorenej pobočky v Spišskej Novej Vsi.

Delta Property - Realitná kancelária roka 2018 znamená stratégiu, dôveru a bezpečnosť pri kúpe a predaji nehnuteľností. Pripojte sa k najlepším. Viac informácii a životopis prosím zašlite na dominik.findura@deltaproperty.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.